Kuadra - Merhaba!

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar!
Ben Berkay; 12 yaşımdayım ve Minecraft'ı 2,5 senedir oynuyorum. Bir süredir foruma kaydolmaya çalışıyordum ama hep bir hata veriyordu her neyse ben kendimi tanıtmaya devam edeyim.

GIF'den de anlaşılacağı gibi Sürekli Dizi'nin hastasıyım. Ayrıca Gumball, Family Guy ve Simpsons takip ettiğim çizgifilmler arasındadır. Arada sırada Animede izliyorum. Bu aralar Full Metal Alchemist'i bitirmeye çalışıyorum.
Rap dinliyorum ama bir süredir Rap fame olma çabasındaki ergenlerin bir aracı oldu. O yüzden utanıyorum Rap dinliyorum demeye. 12 yaşındasın kaç senedir dinleyebilirsin ki diyen olacaktır. Ben 5 yaşımdan beri dinliyorum. Sagopa Kajmer ile başladım sonra diğer mcleri dinledikçe farklı mcler dinlemeye başladım.
Wattpad'ta takılıyorum ara sıra. Acemi olarak tasarım orta düzeyde caps yapıyorum.
Benden bu kadar merhaba herkese :)

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Merhaba foruma hoş geldin. ^_^
Ben de de forum hata veriyordu ve 1 yıl boyunca kayıt olamamıştım. :(
Bana Bestia derler.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Ben isteyince kayıt oldum O_o
1 yıl boyunca uğraştım kayıt formunu dolduruyorum bana captcha soruyor fakat captcha gözükmüyor ayrıca bir ara da üye alımını kapatmışlardı ve ben 1 yıl boyunca forumu izledim ve üye olamadım!Üstelik yöneticilere captcha ile ilgili sorunu mesaj olarak iletmeme rağmen cevap gelmedi.

K

Klood07

Ziyaretçi
Hoşgeldin. Umarım hoş vakit geçirirsin :)

Moderatör tarafından düzenlendi:

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba foruma hoş geldin. ^_^
Ben de de forum hata veriyordu ve 1 yıl boyunca kayıt olamamıştım. :(
Bana Bestia derler.
Hoşbulduk anlattığın CAPTCHA hatasını banada veriyordu. Kaç kez mesaj atmama rağmen cevap gelmedi sonradan düzeldi sanırım :)
Hoşgeldin. Umarım hoş vakit geçirirsin :)
hoşgeldin kardeşim inşallah eğlenceli vakit geçirirsin
Hoşbulduk, inşallah hep beraber o eğlenceli vakitleri geçiririz :)

Pr1sonsoul

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin, sürekli dizi iyidir :D bende severim :D[DOUBLEPOST=1410472654,1410472611][/DOUBLEPOST]
1 yıl boyunca uğraştım kayıt formunu dolduruyorum bana captcha soruyor fakat captcha gözükmüyor ayrıca bir ara da üye alımını kapatmışlardı ve ben 1 yıl boyunca forumu izledim ve üye olamadım!Üstelik yöneticilere captcha ile ilgili sorunu mesaj olarak iletmeme rağmen cevap gelmedi.
:o ilk defa fark ettim :D senden 9 gün sonra foruma gelmişim :D

• Beğen
Reactions: DIO

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin kardeş. Ben KebapDefender ama sen bana Kebap de. Türkçe manyağıyım baştan söyleyeyim. Bu büyük ve sıcak aileye hoş geldin. Milliyetçiyim. (Aşırı derecede) Yani milli değerlere saygısızlık eder isen bozuşabiliriz.(Tehdit değil) :D Umarım eğlenceli zamanlar geçirirsin. :D İyi forumlar iyi kebaplar.Ha bu arada Forum kurallarını okumayı unutma. :D Buyur @DPXs