Kuadra - Merhaba!

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
"Milliyetçiyim. (Aşırı derecede) Yani milli değerlere saygısızlık eder isen bozuşabiliriz.(Tehdit değil):D"

Türkiye ölsün Kore'den selamlar .s .s (Şaka amaçlıdır)
Şaka maka olsun harbi bozuşabiliriz la önüne geçemiyorum çünkü o duygumun. :D (Çok zorlama bence :D )
Hangi Kore aga?

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kuadra bildiğimiz Türkçe Rap mi yok ise Amerikan ya da Fransız'mı? Türkçe ise gel yanıma dostum.[DOUBLEPOST=1410505707,1410505677][/DOUBLEPOST]
Güney Kore bro <.< Tamam bir daha öyle şaka yapmam ben de vatanımı milletimi seviyorum.
Şimdi gözüme girdin. :D[DOUBLEPOST=1410505797][/DOUBLEPOST]
Güney Kore bro <.< Tamam bir daha öyle şaka yapmam ben de vatanımı milletimi seviyorum.
Aga zaten Kuzey olamaz ki benimki de soru. Kuzeye adam almıyorlar zaten. :D

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hoş geldin kardeş. Ben KebapDefender ama sen bana Kebap de. Türkçe manyağıyım baştan söyleyeyim. Bu büyük ve sıcak aileye hoş geldin. Milliyetçiyim. (Aşırı derecede) Yani milli değerlere saygısızlık eder isen bozuşabiliriz.(Tehdit değil) :D Umarım eğlenceli zamanlar geçirirsin. :D İyi forumlar iyi kebaplar.Ha bu arada Forum kurallarını okumayı unutma. :D Buyur @DPXs
Hoşbulduk. Noktalama işaretlerini pek iyi kullanamam ama bende tam bir Türkçe manyağıyım :D[DOUBLEPOST=1410506057,1410505992][/DOUBLEPOST]
Kuadra bildiğimiz Türkçe Rap mi yok ise Amerikan ya da Fransız'mı? Türkçe ise gel yanıma dostum.[DOUBLEPOST=1410505707,1410505677][/DOUBLEPOST]
Şimdi gözüme girdin. :D[DOUBLEPOST=1410505797][/DOUBLEPOST]
Aga zaten Kuzey olamaz ki benimki de soru. Kuzeye adam almıyorlar zaten. :D
Tabikide Türkçe :D

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Olsun öğrenirsin yakında. Eğer çok manyağı isen şöyle bir sayfa var (Benim değil ve reklam amaçlı değildir!)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İyi forumlar iyi kebaplar.
Saol. Anıl Piyancı ile çektirmişsin gözüme çarptı :D Pazar günüde Şanışer ile Alef High gelecek bizim şehre konsere o zaman bende çektiririm inşallah :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ne ise beyler ben bir kahvaltı yapıp geliyorum cevap veremeyebilirim. :D İyi forumlar iyi kebaplar.[DOUBLEPOST=1410506294,1410506253][/DOUBLEPOST]
Saol. Anıl Piyancı ile çektirmişsin gözüme çarptı :D Pazar günüde Şanışer ile Alef High gelecek bizim şehre konsere o zaman bende çektiririm inşallah :)
İnşAllah. :D Fuat Ergin ile de çekindim. :D Ne ise ben kaçar bir süreliğine. :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her şey den önce hoş geldin.Kendine güveniyorsan üye kurallarını okumana gerek yok(şahsen bugüne kadar açmadım bile.)Sadece olabildiğince küfür etmemeye ve sakin konuş.Foruma asıl gelme amacın ne peki ?

Kuadra

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Her şey den önce hoş geldin.Kendine güveniyorsan üye kurallarını okumana gerek yok(şahsen bugüne kadar açmadım bile.)Sadece olabildiğince küfür etmemeye ve sakin konuş.Foruma asıl gelme amacın ne peki ?
Genelde girdiğim bir forumdu. 2 aydır falan kayıt olamıyordum. Asıl gelme amacıma gelirsek Minecraft'ta serverlerde takılmaktan bıkmıştım. Güzel bir ortam çerçevesinde sohbet ve tartışmalar yapmak için. (Tartışma derken yanlış anlaşılmasın atışma değil tabii ki :) )

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genelde girdiğim bir forumdu. 2 aydır falan kayıt olamıyordum. Asıl gelme amacıma gelirsek Minecraft'ta serverlerde takılmaktan bıkmıştım. Güzel bir ortam çerçevesinde sohbet ve tartışmalar yapmak için. (Tartışma derken yanlış anlaşılmasın atışma değil tabii ki :) )
Tartışma konusunda senle anlaşabiliriz belki. :) Forum genel olarak iyidir ama asıl amacın dışında da paylaşımlar yapmayı unutma şimdiden başarılar :)

Drag422

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Forumumuza hoşgeldin ^^
===========================
"Milliyetçiyim. (Aşırı derecede) Yani milli değerlere saygısızlık eder isen bozuşabiliriz.(Tehdit değil):D"

Türkiye ölsün Kore'den selamlar .s .s (Şaka amaçlıdır)
bkz : Fakirler Ölsün Porche'den selamlar

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Foruma Hoşgeldin
Eğer bir sincap muhabbet edecek kadar çılgınsan seninle çok iyi anlaşacağız