Serverimde tüm hileleri nasıl kapatabilirim killaura gibi

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonoyuncu bile kapatamezken sen kapatacaksın.Bunlar oyunun bir açığı ancak minecraft kapatabilir.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
NoCheatPlus ile bir nebze kapanıyor. İlla ki kapanamayan hileler olacaktır.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet.Engellenmez çünkü her sistemde bir açık oluyor ve durmadan hile cikariyorlar.Facebookda googlede bile açık çıkıyorsa minecraftda cikmamasi imkansiz.Sonuçta bilgisayarda olsa sunucuda olsa, nerden bileyim FBI sistemleride olsa sonuçta hepsi insan yapımı bunun olmamasi icin insaninda hata yapmamasi lazim ki bu imkansiz herşeyi düşünemeyiz.

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
ben kapatım.
Kill Aura' - KAPALI
Anti FastBow - KAPALI
Critic - KAPALI
FUllBright - Açık
FastPlace - Kapalı
SpeedMine - KAPALI !

Yakında SUnucumu Açıcam Nitrado olarak. ozaman görürsünüz.
Not Almak İsteyen Arkadaş Varsa Satabilirim 120 TL YE.

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Killaura kapatılamaz!
KAPATILAR HATTA BİR ARALAR MCSG DE KAPATI !
kapatma olyıda şöyle oyuna bir plugin yaptım eğer adam arkasındayken aniden vurursa kick yer.
vede ne olur ne olmaz die adamlar bir yolunu bulup kullanmasın die vurus hızlarına sınır koydum killaura kullananlar adamlara hasar veremiyor.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
KAPATILAR HATTA BİR ARALAR MCSG DE KAPATI !
kapatma olyıda şöyle oyuna bir plugin yaptım eğer adam arkasındayken aniden vurursa kick yer.
vede ne olur ne olmaz die adamlar bir yolunu bulup kullanmasın die vurus hızlarına sınır koydum killaura kullananlar adamlara hasar veremiyor.
Bunu killaurayı çıkartan adama desem o serverinde op hack açar :D bu adamlar profesyonel

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
ben kapatım.
Kill Aura' - KAPALI
Anti FastBow - KAPALI
Critic - KAPALI
FUllBright - Açık
FastPlace - Kapalı
SpeedMine - KAPALI !

Yakında SUnucumu Açıcam Nitrado olarak. ozaman görürsünüz.
Not Almak İsteyen Arkadaş Varsa Satabilirim 120 TL YE.
Forum içi satış yasak 1, bunları ben de kapattım 2. FullBright Hariç bu dediklerini NoCheatPlus kapatabiliyor canım.

WindArmy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Belirli Hileleri Engelleyen NoChatPlus Plugini var Doğru Onlarda Belirli Hile Seçeneklerini engelleyebilir.
Hileyi Kapatmak O Kadar Kolay Değil.
Bu Hileleri İstediğiniz Pluginleri Deneyin Yinede Kapatamazsınız Ama Belki Girdiği Zaman Direk Banlayan Veya Oyuna Girişini Engelleyen Bir Plugin Tasarlanabilir.
Fakat Şöyle Bir Konu Var: Minecraft'ın Altyapısına İşlenmiş/Yazılmış Olan Bu Kodları Adamlar Biraz Geliştirmişler. Ve Bunları Pluginler Dahil Hile Olarak Görüntülemeyebilir. Ancak Nasıl kalkar? Oyuna Bir HackShield Getirilse Belki Birkaçı Daha engellenir Fakat Tamamen Kaldıramazlar İmkansız...
Sonuç: Biz Türkler 5 yıl - 10 yıl Uğraşılan Bir Oyunun bile 5 Dakikada Hilesini bulup Ortaya Çıkartan İnsanlarız. Daha Fazla Söze Gerek Varmı :)[DOUBLEPOST=1410540748,1410540553][/DOUBLEPOST]
ben kapatım.
Kill Aura' - KAPALI
Tamam Diğer Hileleri Anlarım Onları Zaten NoChatPlus Engelliyor.
Fakat Kill Aura Kapattım Diyorsun? Neyin Saçmalığı Bu Ya? Kill Aurayı Kapatamazsııınnn...
Neyin Kafası bu ya? 20 Yaşındayım 7-8 senedir Kullanmadığım Madde Yok ve Şu Zamana Kadar 1 kere bile Senin Kafana Ulaşamadım :)

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Arkadaşlar Belirli Hileleri Engelleyen NoChatPlus Plugini var Doğru Onlarda Belirli Hile Seçeneklerini engelleyebilir.
Hileyi Kapatmak O Kadar Kolay Değil.
Bu Hileleri İstediğiniz Pluginleri Deneyin Yinede Kapatamazsınız Ama Belki Girdiği Zaman Direk Banlayan Veya Oyuna Girişini Engelleyen Bir Plugin Tasarlanabilir.
Fakat Şöyle Bir Konu Var: Minecraft'ın Altyapısına İşlenmiş/Yazılmış Olan Bu Kodları Adamlar Biraz Geliştirmişler. Ve Bunları Pluginler Dahil Hile Olarak Görüntülemeyebilir. Ancak Nasıl kalkar? Oyuna Bir HackShield Getirilse Belki Birkaçı Daha engellenir Fakat Tamamen Kaldıramazlar İmkansız...
Sonuç: Biz Türkler 5 yıl - 10 yıl Uğraşılan Bir Oyunun bile 5 Dakikada Hilesini bulup Ortaya Çıkartan İnsanlarız. Daha Fazla Söze Gerek Varmı :)[DOUBLEPOST=1410540748,1410540553][/DOUBLEPOST]
Tamam Diğer Hileleri Anlarım Onları Zaten NoChatPlus Engelliyor.
Fakat Kill Aura Kapattım Diyorsun? Neyin Saçmalığı Bu Ya? Kill Aurayı Kapatamazsııınnn...
Neyin Kafası bu ya? 20 Yaşındayım 7-8 senedir Kullanmadığım Madde Yok ve Şu Zamana Kadar 1 kere bile Senin Kafana Ulaşamadım :)
Killaura nocheatplus ile engelleniyor. Çünkü kendi serverımda öyle engellemiştim.