Hic etkili degil bu plugin zaten bunu koymazkende tüm hileler calismiyor.(fly filan)NoCheatPlus ile bir nebze kapanıyor. İlla ki kapanamayan hileler olacaktır.
Bence gayet de etkili. Ama dediğim gibi. Tüm hileleri engelleyemezsin.Hic etkili degil bu plugin zaten bunu koymazkende tüm hileler calismiyor.(fly filan)
Killaura kapatılamaz!ben kapatım.
Kill Aura' - KAPALI
Anti FastBow - KAPALI
Critic - KAPALI
FUllBright - Açık
FastPlace - Kapalı
SpeedMine - KAPALI !
Yakında SUnucumu Açıcam Nitrado olarak. ozaman görürsünüz.
Not Almak İsteyen Arkadaş Varsa Satabilirim 120 TL YE.
KAPATILAR HATTA BİR ARALAR MCSG DE KAPATI !Killaura kapatılamaz!
Bunu killaurayı çıkartan adama desem o serverinde op hack açarKAPATILAR HATTA BİR ARALAR MCSG DE KAPATI !
kapatma olyıda şöyle oyuna bir plugin yaptım eğer adam arkasındayken aniden vurursa kick yer.
vede ne olur ne olmaz die adamlar bir yolunu bulup kullanmasın die vurus hızlarına sınır koydum killaura kullananlar adamlara hasar veremiyor.
Forum içi satış yasak 1, bunları ben de kapattım 2. FullBright Hariç bu dediklerini NoCheatPlus kapatabiliyor canım.ben kapatım.
Kill Aura' - KAPALI
Anti FastBow - KAPALI
Critic - KAPALI
FUllBright - Açık
FastPlace - Kapalı
SpeedMine - KAPALI !
Yakında SUnucumu Açıcam Nitrado olarak. ozaman görürsünüz.
Not Almak İsteyen Arkadaş Varsa Satabilirim 120 TL YE.
Tamam Diğer Hileleri Anlarım Onları Zaten NoChatPlus Engelliyor.ben kapatım.
Kill Aura' - KAPALI
Killaura nocheatplus ile engelleniyor. Çünkü kendi serverımda öyle engellemiştim.Arkadaşlar Belirli Hileleri Engelleyen NoChatPlus Plugini var Doğru Onlarda Belirli Hile Seçeneklerini engelleyebilir.
Hileyi Kapatmak O Kadar Kolay Değil.
Bu Hileleri İstediğiniz Pluginleri Deneyin Yinede Kapatamazsınız Ama Belki Girdiği Zaman Direk Banlayan Veya Oyuna Girişini Engelleyen Bir Plugin Tasarlanabilir.
Fakat Şöyle Bir Konu Var: Minecraft'ın Altyapısına İşlenmiş/Yazılmış Olan Bu Kodları Adamlar Biraz Geliştirmişler. Ve Bunları Pluginler Dahil Hile Olarak Görüntülemeyebilir. Ancak Nasıl kalkar? Oyuna Bir HackShield Getirilse Belki Birkaçı Daha engellenir Fakat Tamamen Kaldıramazlar İmkansız...
Sonuç: Biz Türkler 5 yıl - 10 yıl Uğraşılan Bir Oyunun bile 5 Dakikada Hilesini bulup Ortaya Çıkartan İnsanlarız. Daha Fazla Söze Gerek Varmı[DOUBLEPOST=1410540748,1410540553][/DOUBLEPOST]
Tamam Diğer Hileleri Anlarım Onları Zaten NoChatPlus Engelliyor.
Fakat Kill Aura Kapattım Diyorsun? Neyin Saçmalığı Bu Ya? Kill Aurayı Kapatamazsııınnn...
Neyin Kafası bu ya? 20 Yaşındayım 7-8 senedir Kullanmadığım Madde Yok ve Şu Zamana Kadar 1 kere bile Senin Kafana Ulaşamadım![]()
Ben adama Sneak Attack yaparsam Kick mi yiyorum yani?antikillarura plugini war swlerde ama çok nadir