hala yayınlanıyor lan öl medi halaÜlkesinde yayınlanıyor.Söylenene göre binden fazla bölümü varmış.
Ölmedi.hala yayınlanıyor lan öl medi hala
Ben genelleme yaptım.Karamel TV'de görmüştüm bunu ^^ Da eski çizgi filmleri izlediğinizi hava atıyormuş (benim yaşım büyük yeni nesil cahil) gibisinden söylemeniz hiç hoşuma gitmedi.
Aceleden yazdım elim boşluğa gelmiş .Ölmedi.
Amerika'dan ozel jetimle getirdimNe ara geldi Türkiye'ye??
O telefonu alan ya parası aşırı bol ve kerizlenmekten hoşlanan birisi alır ya da parası az, zar zor para denkleştirip o telefonu alan yine kerizlenmekten hoşlanan biridir..Amerika'dan ozel jetimle getirdim(çaktırma)
IPhone 6 Plus cihazımdan tapatalk ile gönderdim
Apple'ın satış stratejisi premium, high-end ve kapalı bir sistem olarak bir ürün satmaktan geçiyor. Doğrudur içindeki malzemelerin maaliyetinden çok kazanç sağlamak için daha pahalı yapıyorlar. Buna birde Türkiye'deki o korkutucu vergileri önümüze koyarsak 3000 TL'ye iPhone yok artık dedirtiyor. Emin olun vergisiz -en azından daha az yüzdeli- olsa şimdi cihaz hakkında konuşanların hepsi onu alırdı, diğer telefonlara da dandik japon marka derlerdi.O telefonu alan ya parası aşırı bol ve kerizlenmekten hoşlanan birisi alır ya da parası az, zar zor para denkleştirip o telefonu alan yine kerizlenmekten hoşlanan biridir..
gardaş o paraya modifiyeli şahin alırız la..