Oggy'i unutmayın.Unutturmayın !

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Valla şu an tanıdık geliyor ama hatırlamıyorum. Ya bu yada buna benzer bir tane daha vardi izlerdim sürekli :D

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Bir ara Planet Çocuk'ta çıkıyordu bu sanırsam ve bunu TV'de en son izlediğim 6 ay olmamıştır.

YoungKing

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Minika da yada planet çocuk da çıkıyor şu anki nesil gayet iyi biliyor :)

IPhone 6 Plus cihazımdan tapatalk ile gönderdim

Drowhake

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Daha yeni gördüm biryerde sanırsam çizgifilm kanallarının oradan geçerken (mayınlı bölge yaşım 15 olduğu halde gördüğüm an dalıyorum :) ) gayet hoştu bazen esprileri şu aralar bulamadığımız türden güzel.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Amerika'dan ozel jetimle getirdim :) (çaktırma)

IPhone 6 Plus cihazımdan tapatalk ile gönderdim
O telefonu alan ya parası aşırı bol ve kerizlenmekten hoşlanan birisi alır ya da parası az, zar zor para denkleştirip o telefonu alan yine kerizlenmekten hoşlanan biridir..

gardaş o paraya modifiyeli şahin alırız la..

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
O telefonu alan ya parası aşırı bol ve kerizlenmekten hoşlanan birisi alır ya da parası az, zar zor para denkleştirip o telefonu alan yine kerizlenmekten hoşlanan biridir..

gardaş o paraya modifiyeli şahin alırız la..
Apple'ın satış stratejisi premium, high-end ve kapalı bir sistem olarak bir ürün satmaktan geçiyor. Doğrudur içindeki malzemelerin maaliyetinden çok kazanç sağlamak için daha pahalı yapıyorlar. Buna birde Türkiye'deki o korkutucu vergileri önümüze koyarsak 3000 TL'ye iPhone yok artık dedirtiyor. Emin olun vergisiz -en azından daha az yüzdeli- olsa şimdi cihaz hakkında konuşanların hepsi onu alırdı, diğer telefonlara da dandik japon marka derlerdi.