Admicos
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 1
Kırılamıyorsa Root atarızyalnız tabletleri geri verceksiniz unutmayın. kalıcı bir şey olmasında
yeni tabletler daha kırılamıyomuş diye duydum.
tabletin adı General Mobile E Tab 4
Kırılamıyorsa Root atarızyalnız tabletleri geri verceksiniz unutmayın. kalıcı bir şey olmasında
yeni tabletler daha kırılamıyomuş diye duydum.
tabletin adı General Mobile E Tab 4
Root dan pek anlamıyorum ama sonuçta geri verceksin. Tablet resetlenince düzeliyorsa sıkıntı olmaz ama. Vede root atmak tehlikeli bir şey, ya root u yanlış yüklersen ?[DOUBLEPOST=1410438161,1410438100][/DOUBLEPOST]Kırılamıyorsa Root atarız
12. sınıfta tabletler devlete geri verilecekTableti satanlar var![]()
Framaroot kullanırız yanlış atmaz oRoot dan pek anlamıyorum ama sonuçta geri verceksin. Tablet resetlenince düzeliyorsa sıkıntı olmaz ama. Vede root atmak tehlikeli bir şey, ya root u yanlış yüklersen ?[DOUBLEPOST=1410438161,1410438100][/DOUBLEPOST]
12. sınıfta tabletler devlete geri verilecek
Adam akıllı iş yapmıyorlar.. Bizim okulda geçen sene 9. sınıflara dağıtıldı hiçbir güvenlik önlemi yok.. Alan öğrenci direkt oyun, film için kullanıyor.. Yararından çok zararı var.. Bu yüzden gelmemeli..
Ayrıca tablet ne işe yarayacak.. Dandik bir ekranı var zaten göz yoruluyor... Onun yerine ulaşımı bedava yap.. Ne bileyim öğrencilere aylık bir para ver harçlık olsun? Saçma sapan bir eğitim sistemi var zaten.. Milli eğitim bakanına da gıcığım.. Ben bakan olsam ondan daha iyi iş yapmazsam suratıma tükürün..
bizde ikisi de yok ne akıllı tahta ne de tabletlerBen İstanbul'dayken 9. sınıfta kalmıştım, 2. senelik olunca sanırım bütün düz liselerde anadolu lisesi olmuştu. Bundan dolayı 9. sınıf düzleri ayrı, anadolu olarak gelenleri de ayrı saat ve sınıflarda oluyordu. Bir ara dedikodular falan gelmişti General Mobile tabletleri gelecek diye, bir gün gerçekten gelmişti. Ama sonra ne fayda, 2. dönem geçti hala tablet gelmedi. Yeni gelen anadolululara tablet dağıtmışlardı çoktan.
Şimdi soruyu cevaplamak gerekirse, "tablet dağıtılmış olsaydı" diyerek soruyu değiştiriyorum;
Nokta.
Bizim sınıfta ayrıca e-tahta'mıdır nedir o şeylerden vardı. Her boş teneffüslerde roman şarkıları açıyorlar beter ediyorlardı bizi. Sınıflarında olanlar bilirler nasıl baslı bir hoparlöre sahip olduğunu. Çaktırmadan Ethernet kablolarını çekiyordum YouTube'dan giremesinler diye. Kızlar sorunun nerden çıktığını kimin yaptığını bilmiyordu. Vah cahiller vah... Aynı saçmalıklar şimdi de tablette olurdu. Ama faydasına gelirsek çantalarımızdaki büyük bir ağırlık boşalacak, kitabımı unuttum mazeretide uçacaktı. Ve değişmeyen sonucu ise eğitim performansı olacaktı.
bize heç biri yoh ne agıllı dahda ne de agıllı dabledGeneral Mobile veriliyor ama bazı okullara. Misal Habire Yahşi'Ye verilmiyor.
Bizde de öyle zaten.bize heç biri yoh ne agıllı dahda ne de agıllı dabled
En azından deneyimini yaşamanı isterim ama inan bana hiç mükemmel bir şey de değiller.bizde ikisi de yok ne akıllı tahta ne de tabletler![]()
Elektrik gittiği zaman kalıyorsun hiçbir şey yapamıyorsun.En azından deneyimini yaşamanı isterim ama inan bana hiç mükemmel bir şey de değiller.
Evet ama hiçbir öğretmenimiz zaten tahtayı kullanmıyor. Öyle etraftan bazı kişilerin yapmış olduğu PowerPoint sunusunu açıyorlar. Başka bir şey yok. Oysaki Windows 7 i5 4 GB RAM sistem özelliklerine sahip bir tahtada neler neler yaparlar. Bizim sınıf mesela tahtada müzik açmaktan ziyade GTA San Andreas bulup açıyorlar, PES falan oynuyorlar. Ama tabi bütün bu sınıflara yatırımlar boşa. Müdürler spor salonumuz yok diye ağlıyorlar, o zaman niye bu e-tahtaları alıyorsun? Herşeyin bir sırası vardır. Neyse konuyu değiştirmeyeyim.Elektrik gittiği zaman kalıyorsun hiçbir şey yapamıyorsun.
Ben 8. sınıfta kullandım. Tebeşiri özledim o derece.Evet ama hiçbir öğretmenimiz zaten tahtayı kullanmıyor. Öyle etraftan bazı kişilerin yapmış olduğu PowerPoint sunusunu açıyorlar. Başka bir şey yok. Oysaki Windows 7 i5 4 GB RAM sistem özelliklerine sahip bir tahtada neler neler yaparlar. Bizim sınıf mesela tahtada müzik açmaktan ziyade GTA San Andreas bulup açıyorlar, PES falan oynuyorlar. Ama tabi bütün bu sınıflara yatırımlar boşa. Müdürler spor salonumuz yok diye ağlıyorlar, o zaman niye bu e-tahtaları alıyorsun? Herşeyin bir sırası vardır. Neyse konuyu değiştirmeyeyim.
Uzun lafın kısası, elektrik kesilse de tahtanın yokluğunu hissetmiyoruz. Hatta olmasa da olur boşa yer kaplıyor. Fakat önceden dediğim gibi deneyimini yaşayın yeter. 1080p'lik yazı tahtası büyüklüğünde bir aleti görmemek olmaz.![]()
ben gördüm hatta okulumda vardı fakat daha yüksek bir yeri kazandım oraya geçtim orada ikisi de yokEvet ama hiçbir öğretmenimiz zaten tahtayı kullanmıyor. Öyle etraftan bazı kişilerin yapmış olduğu PowerPoint sunusunu açıyorlar. Başka bir şey yok. Oysaki Windows 7 i5 4 GB RAM sistem özelliklerine sahip bir tahtada neler neler yaparlar. Bizim sınıf mesela tahtada müzik açmaktan ziyade GTA San Andreas bulup açıyorlar, PES falan oynuyorlar. Ama tabi bütün bu sınıflara yatırımlar boşa. Müdürler spor salonumuz yok diye ağlıyorlar, o zaman niye bu e-tahtaları alıyorsun? Herşeyin bir sırası vardır. Neyse konuyu değiştirmeyeyim.
Uzun lafın kısası, elektrik kesilse de tahtanın yokluğunu hissetmiyoruz. Hatta olmasa da olur boşa yer kaplıyor. Fakat önceden dediğim gibi deneyimini yaşayın yeter. 1080p'lik yazı tahtası büyüklüğünde bir aleti görmemek olmaz.![]()
Hangi fen lisesiBiz de tabletleri alıp cidden kaliteli bir dizüstü bilgisayar verdiler. Fen lisesinde okumanın yararları :^3