Minecraftın Geleceği hakkında tartışmalar

SurvivalMan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence 2.0 dan itibaren oyuna Herobrine'ı eklicekler,hani world ayarlarında bazı şeyleri yapıyoruz ya.Ordada aynı şekilde ayarlayıp dünyamıza Herobrine'ın gelmesini sağlayabilicez yada dost bir mob yapılacak,bu moblar bizim gibi maden ve build yapabilcek,biz onlara saldırdığımızda onlarda bize saldırabilecek.Tabiikide başından beri beklediğim blok kırılma effektleri,taşı kırınca etrafa dağılmalar..Zombi kesince kollarının bacaklarının yerlere düşmesi vs vs. lavın piksel piksel olması yani sıvı halini gerçekten andırması.Kutup,yanardağı gibi biomelar bekliyorum,yeni bir boss ve tabiikide Aether gibi bir cennet portalı düşünülebilir. :)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bence 2.0 dan itibaren oyuna Herobrine'ı eklicekler,hani world ayarlarında bazı şeyleri yapıyoruz ya.Ordada aynı şekilde ayarlayıp dünyamıza Herobrine'ın gelmesini sağlayabilicez yada dost bir mob yapılacak,bu moblar bizim gibi maden ve build yapabilcek,biz onlara saldırdığımızda onlarda bize saldırabilecek.Tabiikide başından beri beklediğim blok kırılma effektleri,taşı kırınca etrafa dağılmalar..Zombi kesince kollarının bacaklarının yerlere düşmesi vs vs. lavın piksel piksel olması yani sıvı halini gerçekten andırması.Kutup,yanardağı gibi biomelar bekliyorum,yeni bir boss ve tabiikide Aether gibi bir cennet portalı düşünülebilir. :)
Herobrine dışında dediklerin senin düşüncen olabilir ve gerçek olabilirde. Herobrine oyunda zaten var ama oyunun öle derinliklerine atıldı ki artık karşılaşmak mümkün olmadığı için direk kaldırıldı deniyor.

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
notch'un dediğini eksik yazmışsın. crackli kullan ama gelecekte onu alacak paran oldugunda satın al ve kötü hissetmeyi unutma demişti. yani bir bakıma notch'da crack karşıtı.[DOUBLEPOST=1411202320][/DOUBLEPOST]
"İsteyen Premium oynar isteyen crack." böyle bir şey mümkün değil. aslında herkes premium oynamak zorunda.
Ben kendi hatırladığımı ve bahsettiğim konuda en uyuşan olanından yazmıştım. 'Kötü hissetmeyi unutma' demek zaten crack kullanmanın zahmetlerinin ve illegal kullanmanın sonuçlarından bahsetmiştir. Türkiye'deki oyuncular "bedava almak varken 60 TL'yi gözden çıkaran" durumunda olduklarında crack olmak için 10 takla atar. Orijinalini asla kullanmayacağından dolayı, crack olmanın olumsuzluklarını oyuna has şeylerden kaynaklı olduğunu düşünür. Yani bu "kötü hisset" kelimesi Türk insanı için yine bir şeyi değiştiremez maalesef. Emin ol böyle bir şeyi insanlar dikkat etseydi, kelimeyi unutacağıma hiç yazmazdım daha iyiydi.