Dünyada Gördüğünüz En Büyük Şey

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burdaki tek abi sensin biliyorsun değilmi ?
1-başkalarını ezen insanlar her zaman ezik insanlardır
2- Allah herkesi eşit yaratmış fakat insanlar bunları bölerek abi ergen liseli diye ayrırlar fakat herkesin eşit olduğu bir yerde birisini ezen insan var ise ona verilecek en güzel ceza sesizliktir
3-ben abisem abiim 13 yaşında bir insan abise ben abiim bana göre 13 yaşında bir insan ergendir eğer sende gerilik varsa o senin problemin
4-benim abi olmam şu an neyi değiştirdi ?
5- Vienicome CyberDragon sizi tebrik ederim.[DOUBLEPOST=1410970009,1410969965][/DOUBLEPOST]

C

CyberDragon

Ziyaretçi
1-başkalarını ezen insanlar her zaman ezik insanlardır
2- Allah herkesi eşit yaratmış fakat insanlar bunları bölerek abi ergen liseli diye ayrırlar fakat herkesin eşit olduğu bir yerde birisini ezen insan var ise ona verilecek en güzel ceza sesizliktir
3-ben abisem abiim 13 yaşında bir insan abise ben abiim bana göre 13 yaşında bir insan ergendir eğer sende gerilik varsa o senin problemin
4-benim abi olmam şu an neyi değiştirdi ?
5- Vienicome CyberDragon sizi tebrik ederim.[DOUBLEPOST=1410970009,1410969965][/DOUBLEPOST]
1-)Benim kimseyi ezdiğim filan tok. Ama sen bu konuyu abiliğinle eziyorsun. Ve kendi sözüne geri dönersek ne yazık ki sen bir eziksin.
2-)13 yaşında olup da abilik yapmayan insanlar tanıyorum bu forumda. Ve herkes 13-18 yaş arası ergenliğe girer. Bunda alay edilecek bir şey yok.
3-)Evet abi olman bir şey değiştirmez ancak gözümde forum ortamını batıran gereksiz üyeler listesine girdiğin için forum ortamını batırıyosun ve bu bir şey değiştirir.
4-) Sessizliğin ceza değil ödüldür. Susarak forum ortamını batırmayı bir süreliğine kesiyosun en azından.
5-) Beni forum ortamını batırdığını söylediğim için mi tebrik ediyosun? Ben sadece gerçeği söyledim. Başkası olsa yine aynısını derdi emin ol.
Şimdi cevabını aldığına göre forum ortamını batırmayı kesebilirsin.

Moderatör tarafından düzenlendi: