S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Aynı çocuk ASDA:aSAD
Aynı çocuk ASDA:aSAD
Burdaki tek abi sensin biliyorsun değilmi ?şaka için açılan konuyu bir çocuk gibi laf sokma yarışına çeviren tek kişi @RaptorEX
abi is here...
1-başkalarını ezen insanlar her zaman ezik insanlardırBurdaki tek abi sensin biliyorsun değilmi ?
Şunu diyeyim mübarek din kardeşim bu işi adak olarak yapıyorsan kurban olarak kesiyorsan değildir hayvana eziyet çektirerek bunu yaparsan Haramdır.Hocam mcde hayvan kesmek günahmıdır![]()
Bir de etini fakirlere sadaka olarak verirsen daha çok sevaptırSağolun hocam
----
Aslında biliyordum ve senin yaptığın soğuk espiri mi?
Bunu beğendim dostum111![]()
Haramdır deme öyle şeyler çarpılırsınAlıntımı silmişsin yazıklar olsun senin gibi hocaya!
Okey Don't hurt mePls SHUT UP HOCA!
Evet Cehalet Haramdır günahdır yapmayın LoBence cehalet.![]()
1-)Benim kimseyi ezdiğim filan tok. Ama sen bu konuyu abiliğinle eziyorsun. Ve kendi sözüne geri dönersek ne yazık ki sen bir eziksin.1-başkalarını ezen insanlar her zaman ezik insanlardır
2- Allah herkesi eşit yaratmış fakat insanlar bunları bölerek abi ergen liseli diye ayrırlar fakat herkesin eşit olduğu bir yerde birisini ezen insan var ise ona verilecek en güzel ceza sesizliktir
3-ben abisem abiim 13 yaşında bir insan abise ben abiim bana göre 13 yaşında bir insan ergendir eğer sende gerilik varsa o senin problemin
4-benim abi olmam şu an neyi değiştirdi ?
5- Vienicome CyberDragon sizi tebrik ederim.[DOUBLEPOST=1410970009,1410969965][/DOUBLEPOST]