Ben daha yeni gidicemÖğle arasından selamlar
Elmas kazarken gönderildi.
liseyr gitmiyor muydun ? geç değil mi ?1 saate okula gidicem <.<
Yardımcımsın JO1 saate okula gidicem <.<
Adam ruh hastası lan bi git.Ahh... durumun ne kadar romantik kardeşim... Tabii ki çoğu derdin çözümü olan 31 gene bu problemde soruna cevap oluyor! Banyoya git ,temiz bir 31 çek!! Eğer hayla onu düşünüyorsan bir daha işlemi tekrarla... bu durum iki şekilde son bulabilir ya o kadar çok 31 çekersin ki aletin parçalanır ya da ona olan muazzam duygularını açıklarsın... veya başka bir şeyde olabilir sonsuza kadar bunu yapabilirsin tıpkı benim de bir zamanlar yaptığım ve yapmaya devam ettiğim gibi....
Çok güzel tavsiye verdin tebrikler.Tavsiyem hoşuna gitmedi mi kardeşim?![]()
İlk verdiğin tavsiyenin ilk maddesini uzun zamandır yapıyorum ama faydası yokÇok teşekkür ederim işe yaracağını düşünüyorsan bana bunun gibi birçok şey sorabilirsin![]()
Nirvanaya ulaşınca ara beni31 sadece cinsellikle alakalı bir şey değildir kardeşim... bir meditasyon gibidir...
Saldırırım ne la dövcen mi kızı ayrıca git de ki ''Oyalama la beni benle çıkcan mı çıkmıcan mı konuş ulan'' de bu yöntem hep işe yararHaklısın, 3 tane eski kız arkadaşımla aynı okula düştüm, onlara söylerim araştırırlar, çıktığı yoksa saldırırım ._.
yav he he gördükSaldırırım ne la dövcen mi kızı ayrıca git de ki ''Oyalama la beni benle çıkcan mı çıkmıcan mı konuş ulan'' de bu yöntem hep işe yarar
Gülün diye demedim zaten ben öyle yapıyorum fındıklar da hep işe yarıyoryav he he gördük![]()
çünkü onlar çok tatlıGülün diye demedim zaten ben öyle yapıyorum fındıklar da hep işe yarıyor