Ama bazıları dayanabilecek kadar güçlü diğillerDaha okulun ilk gününden ******* edecek duruma gelmişsiniz hepiniz sizden ne olur Allah aşkına?
Ulan ben Lisenin ilk günü öğle molasın da yemek yemeden direk sağlık ocağına gidip tetenoz vurulmuştum bir de O sıcakta kalkıp tekrardan okula giderek yemek yedim ve 3 saat boş sıra da oturdum neyin kafasındasınız siz lan?
Ben bütün bunları yaptım sizin kadar çocukça mızmızlamadım gitmeyin okula bu kadar mızıklayacaksanız.
Açıktan okuyun benim gibi.
Hepsi süt çocuğu bunların resmen.Tripleri görmüyor musun?Ama bazıları dayanabilecek kadar güçlü diğiller![]()
Sakin ol evlat lanlu lunlu konuşma sakin ol champion sakin ol bak burda sucuklu kahve var belki gülmek sinirini dindirirHepsi süt çocuğu bunların resmen.Tripleri görmüyor musun?
Ağzına tıkıcan emziği bir iki sallayacaksın hemen susarlar.
Ulan Liseye gidiyorsunuz Dişçiye gitmiyorsunuz.
Mesela dün 8 saat boş boş oturduk arkadaş yani sıkılıyor insan ama mecburuz lisede güzel lise ama deniz kenarı. Bilmem liseden nefret eden niye nefret ediyor.Hepsi süt çocuğu bunların resmen.Tripleri görmüyor musun?
Ağzına tıkıcan emziği bir iki sallayacaksın hemen susarlar.
Ulan Liseye gidiyorsunuz Dişçiye gitmiyorsunuz.
Gemliktemi oturuyorsun?Mesela dün 8 saat boş boş oturduk arkadaş yani sıkılıyor insan ama mecburuz lisede güzel lise ama deniz kenarı. Bilmem liseden nefret eden niye nefret ediyor.
Elmas kazarken gönderildi.
Gemligin oradan gecerken gormustum kucuk birnlise deniz manzaraliydi.Hayır adanada deniz derken yanlış söylemişim pardon seyhan barajı ama bildiğin deniz gibi manzara
Elmas kazarken gönderildi.
sonrada kankam oldu diye konu açsınBu işler önce arkadaşlıkla başlarZamanla sevecek seni, Onunla iyi arkadaş olmaya bak
![]()
Bizim ki konuşmuş -,-Sevgini gizleyeceksin elbet ancak platoniklik seviyesene de çıkma. Arkadaş ol. Çok samimi ol. Çok zor bir şey değil. Benim 1 ayda kurduğum çok samimi arkadaşlıklarım bile olmuştu. Birbirimizin her şeyini biliriz. Onun her zaman iyiliğini düşün. Zamanla belli et. O anlar zaten.
Para yüzünden olucaksa olmasın daha iyi .Okula kız için mi gidiyon evladım ? Oku paran olsun direk üstüne atarlar zaten![]()
Evet de zaten paran olursa Tavlama Şansın yükselir ama o kadar paragöz de olmasınPara yüzünden olucaksa olmasın daha iyi .