Dünyada Gördüğünüz En Büyük Şey

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-)Benim kimseyi ezdiğim filan tok. Ama sen bu konuyu abiliğinle eziyorsun. Ve kendi sözüne geri dönersek ne yazık ki sen bir eziksin.
2-)13 yaşında olup da abilik yapmayan insanlar tanıyorum bu forumda.
3-)Evet abi olman bir şey değiştirmez ancak gözümde forum ortamını batıran gereksiz üyeler listesine girdiğin için forum ortamını batırıyosun ve bu bir şey değiştirir.
4-) Sessizliğin ceza değil ödüldür. Susarak forum ortamını batırmayı bir süreliğine kesiyosun en azından.
5-) Beni forum ortamını batırdığını söylediğim için mi tebrik ediyosun? Ben sadece gerçeği söyledim. Başkası olsa yine aynısını derdi emin ol.
Şimdi cevabını aldığına göre forum ortamını batırmayı kesebilirsin.
1- abiliği kabul eden ergenliği kabul eden biriyim ezik mi ? burada sana ezik diyen yok ezmek bir işlemdir lakap değil ne yazık ki eziksin demisin ama acınacak haldesin burada söylediklerini okulda dışarda bir arkadaşına bile diyemezsin eğer bana hakaret edeceksen hakaret eden insanlar cahil insanlardır youtube da görürsün küfür ederek ünlü olup bunu bir iş olarak gören insanlar var eğer hakaret edeceksen gel yüzüme söyle klavyede delikanlılık yapmaya hiç lüzum yok gerekte yok eğer gerek duyuyorsan kendini gösterebilirsin
2-her insan kendini sergiler bende sende bu bir şaka konusu ve kardeşimin konu hatta bu konuyu Beraber açmış sayılırız
3-forum ortamını batıracak tek şey sensin ve sensin burada insanlar eğleniyor ve insanların eğlencesini sorguluyorsun mesela güldün bir şaka var sana kimse niye güldün niye gülüyorsun demez diyemez eğer ben forum ortamını batıracak bir şey yaptıysam küfür ederim laf atarım ve kavga çıkar ben buna tartışma diyorum ama siz kapak soktum! diyorsunzudur büyük ihtimal bu olaya ister kavga de istersen istediğini de ben tartışma sayacağım.
4-ödülü sen kazandın kupanı kaldırıp beni ezdiğini herkese söyle istersen Cw i hackle orada yayınla yok samanyolu tv de show haber de yayınla kupa senindir eğer daha fazla batırmak istemiyorsan bende susayım sende
5-evet tebrik ederim aynısı derdi dedin ama sen dedin yine tebrikler harikasın
Evet şimdide kavga başlatmak istiyorsan devam edebilirisin fakat büyük ihtimal susacağım bir de ben sana ezik falan hakaret etmiyorum istersen şimdi gidebilirsin veya kavganı çıkart ortalığı batır ve konu arşive gitsin

C

CyberDragon

Ziyaretçi
1- abiliği kabul eden ergenliği kabul eden biriyim ezik mi ? burada sana ezik diyen yok ezmek bir işlemdir lakap değil ne yazık ki eziksin demisin ama acınacak haldesin burada söylediklerini okulda dışarda bir arkadaşına bile diyemezsin eğer bana hakaret edeceksen hakaret eden insanlar cahil insanlardır youtube da görürsün küfür ederek ünlü olup bunu bir iş olarak gören insanlar var eğer hakaret edeceksen gel yüzüme söyle klavyede delikanlılık yapmaya hiç lüzum yok gerekte yok eğer gerek duyuyorsan kendini gösterebilirsin
2-her insan kendini sergiler bende sende bu bir şaka konusu ve kardeşimin konu hatta bu konuyu Beraber açmış sayılırız
3-forum ortamını batıracak tek şey sensin ve sensin burada insanlar eğleniyor ve insanların eğlencesini sorguluyorsun mesela güldün bir şaka var sana kimse niye güldün niye gülüyorsun demez diyemez eğer ben forum ortamını batıracak bir şey yaptıysam küfür ederim laf atarım ve kavga çıkar ben buna tartışma diyorum ama siz kapak soktum! diyorsunzudur büyük ihtimal bu olaya ister kavga de istersen istediğini de ben tartışma sayacağım.
4-ödülü sen kazandın kupanı kaldırıp beni ezdiğini herkese söyle istersen Cw i hackle orada yayınla yok samanyolu tv de show haber de yayınla kupa senindir eğer daha fazla batırmak istemiyorsan bende susayım sende
5-evet tebrik ederim aynısı derdi dedin ama sen dedin yine tebrikler harikasın
Evet şimdide kavga başlatmak istiyorsan devam edebilirisin fakat büyük ihtimal susacağım bir de ben sana ezik falan hakaret etmiyorum istersen şimdi gidebilirsin veya kavganı çıkart ortalığı batır ve konu arşive gitsin
Ben sana hakaret filan etmedim. Ve senin şu konudaki davranışlarına herkes abilik der. Kusura bakma. Ve forumda senin dışında öyle gereksiz üyeler var ki sen de onları görsen benim dediklerimin kesinlikle aynısını dersin. Zaten bu forumdaki abileri gördükten sonra sana abi demek neredeyse imkansız. Bana forum ortamını batırıyor demen gayet normal. Şayet ben de sana aynısını dedim. Fakat ben de senin dediğin tek bir kelimeye dahi aldırış etmeyeceğim. Senin iyiliğin için yani forumun nasıl bir konu baltalayıcı oluğunu görmemesi için susuyorum. şu an sana öğüt niteliğinde kelimeler söylüyorum. Ne yazık ki sen bana aldırış etmeyeceğin ve büyük ihtimalle yine aynı uzunlukta gereksiz bir yazı yazacağın için bu konuyu izlemekten çıkıyorum ve ana avrat sövsen bile sana aldırış etmeyeceğimi bilmeni istiyorum.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben sana hakaret filan etmedim. Ve senin şu konudaki davranışlarına herkes abilik der. Kusura bakma. Ve forumda senin dışında öyle gereksiz üyeler var ki sen de onları görsen benim dediklerimin kesinlikle aynısını dersin. Zaten bu forumdaki abileri gördükten sonra sana abi demek neredeyse imkansız. Bana forum ortamını batırıyor demen gayet normal. Şayet ben de sana aynısını dedim. Fakat ben de senin dediğin tek bir kelimeye dahi aldırış etmeyeceğim. Senin iyiliğin için yani forumun nasıl bir konu baltalayıcı oluğunu görmemesi için susuyorum. şu an sana öğüt niteliğinde kelimeler söylüyorum. Ne yazık ki sen bana aldırış etmeyeceğin ve büyük ihtimalle yine aynı uzunlukta gereksiz bir yazı yazacağın için bu konuyu izlemekten çıkıyorum ve ana avrat sövsen bile sana aldırış etmeyeceğimi bilmeni istiyorum.
ben hakaret etmiyorum fakat o abi diyerek ezdiğin herkes sana naptıysa seni çileden çıkarmış gibi sanırım sen de benim durumumda olsan aynılarını derdin eğer uzun cevapları okumak hoşuna gitmiyorsa üşeniyorum vs. diyorsan benim gözümde önemsiz olursun bunu dediğin her insanın gözünde kısaca herkesin gözünde öyle olursan ben sana değer verdim eğer o eğeri sen bana veremiyorsan sorun sen de fakat yaptığın yanlışları belirmek isterim eğer istersen okursun istemesen okumazsın o sana kalmış 1- insanları eleştirdikten sonra onun verdiği cevapları incele ve sana tepkisini ölç 2-insanlara ve kendine değer ver 3-laf sokma çabasına girme sana iyi niyetle yaklaşan insana laf sokma 4-dış dünyaya açık ol ben ile tartışma sebebi büyük ihtimal sıkıntıdan zaten hepimiz bilgisayarı bu yüzden kullanırız eğer okuduysan teşekkür ederim profiline yazdığın gibi kusura bakmam konuyu baltaladığımız için sergun'dan özür dilesek iyi olur sen de ben de eğer bu yazı gereksiz diyorsan gereksiz olan şey senin boş yere kazanç elde etmeden laf sokman konuyu izlemen beni ilgilendirmez ana avrat sövüp ne kazacağım ve sen ne kazanacaksın ben bir şey kazanmam.

Son düzenleme:
C

CyberDragon

Ziyaretçi
ben hakaret etmiyorum fakat o abi diyerek ezdiğin herkes sana naptıysa seni çileden çıkarmış gibi sanırım sen de benim durumumda olsan aynılarını derdin eğer uzun cevapları okumak hoşuna gitmiyorsa üşeniyorum vs. diyorsan benim gözümde önemsiz olursun bunu dediğin her insanın gözünde kısaca herkesin gözünde öyle olursan ben sana değer verdim eğer o eğeri sen bana veremiyorsan sorun sen de fakat yaptığın yanlışları belirmek isterim eğer istersen okursun istemesen okumazsın o sana kalmış 1- insanları eleştirdikten sonra onun verdiği cevapları incele ve sana tepkisini ölç 2-insanlara ve kendine değer ver 3-laf sokma çabasına girme sana iyi niyetle yaklaşan insana laf sokma 4-dış dünyaya açık ol ben ile tartışma sebebi büyük ihtimal sıkıntıdan zaten hepimiz bilgisayarı bu yüzden kullanırız eğer okuduysan teşekkür ederim profiline yazdığın gibi kusura bakmam konuyu baltaladığımız için sergun'dan özür dilesek iyi olur sen de ben de eğer bu yazı gereksiz diyorsan gereksiz olan şey senin boş yere kazanç elde etmeden laf sokman...
Gereksiz olan şey senin bu yazıyı bu kadar yazmaya uğraşman. Önceki kadar uzun bir yazı yazacağını söylemiştim. Kısmen de olsa haklı çıktım. İkimizin de haklı ve haksız olduğu noktalar var. Zaten hiçbir canlı Allah kadar kusursuz olamaz. Tabi ben hep haklıyımdır, bana laf atan herkes haksızdır diyosan o seni sorunun.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz olan şey senin bu yazıyı bu kadar yazmaya uğraşman. Önceki kadar uzun bir yazı yazacağını söylemiştim. Kısmen de olsa haklı çıktım. İkimizin de haklı ve haksız olduğu noktalar var. Zaten hiçbir canlı Allah kadar kusursuz olamaz. Tabi ben hep haklıyımdır, bana laf atan herkes haksızdır diyosan o seni sorunun.
Sorunlu insanlar diğer insanları eleştirerek kendinin mükemmel olduğunu düşünen insanlardır sen ve ben en iyi örnek sanırım neyse steam nick ver orada konuşalım veya sen ekle taygun26 konuyu kirletmesek güzel olur

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
Gereksiz konu

HUAWEI Y320-U10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi