Laloww_
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Açarız.Orda bilgileri biriktirip yazarız.Hatta şimdi açayımTamam.Grup ta açacak mısınız forumda ?
Tamam sende dene @KırmızıİsBack le kapışınPhotoshoptan elimden geldiğince bir şeyler yapabilirim![]()
Açarız.Orda bilgileri biriktirip yazarız.Hatta şimdi açayımTamam.Grup ta açacak mısınız forumda ?
Tamam sende dene @KırmızıİsBack le kapışınPhotoshoptan elimden geldiğince bir şeyler yapabilirim![]()
Boyut kaçxkaç ?Açarız.Orda bilgileri biriktirip yazarız.Hatta şimdi açayım[DOUBLEPOST=1410981361,1410981331][/DOUBLEPOST]
Tamam sende dene @KırmızıİsBack le kapışın![]()
Ne kapağı peki?Youtube'mu ne?Açarız.Orda bilgileri biriktirip yazarız.Hatta şimdi açayım[DOUBLEPOST=1410981361,1410981331][/DOUBLEPOST]
Tamam sende dene @KırmızıİsBack le kapışın![]()
Adobe Reader X ' in sayfa boyutu yani tahminimce A4 boyutu kadar olsun. @ByTheEfsaneBoyut kaçxkaç ?
Okey.Ama boyut uymazsa ekipten atma heAdobe Reader X ' in sayfa boyutu yani tahminimce A4 boyutu kadar olsun.
Logo olarak ne kullanıcaz?Ya da ne yazıcak?Adobe Reader X ' in sayfa boyutu yani tahminimce A4 boyutu kadar olsun. @ByTheEfsane
Logo olarak Mcturk'un kendi logosunu en üste koyun altına güzel bi şekilde "E-Dergi" Yazın.Sonra sol atta Sayı:1 yazsın.Sağ üstte basıldığı gün,fiyatı (ücretsizLogo olarak ne kullanıcaz?Ya da ne yazıcak?
Tamam.Alındın.Gruba istek at.yazar olarak katılabilirim tabi kabul ederseniz,güncel oyunlar,oyun türleri ,oyunlarda bilinmeyenler gibi konularda bilgum var.ayrıca microsoft world hakkinda arkaplanlı yazı yazmayı anlatabilirim.bu konularda ders aldım.ayrica bi web sitesi kurmak icin kurs aliyorum ileride sitede acabilirim.konu hakkinda yazim olmasa bile moderator bi yazımı okumustu ona sorabilirsiniz
"Açılacak ForumMinecraftturk Dergisinin Çalışanları" Bu ne la sanki hikaye.https://forum.gamer.com.tr/grup/açılacak-forumminecraftturk-dergisinin-Çalışanları.1060/group-detail çalışanlar olarak katılabilirsiniz...
Peki.Fikrin Dikkate alındı."Açılacak ForumMinecraftturk Dergisinin Çalışanları" Bu ne la sanki hikaye.
"MinecraftTürkiye E-Dergi" olarak ismini değiştirip,çalışanları admin yapmak daha düzgün olmaz mı ?
Ama sen "ForumMinecraftturk Dergisi" yapmışsın.Ben "MinecraftTürkiye E-Dergi" demiştim.Dikkate almamışsın ahey :'(Peki.Fikrin Dikkate alındı.