Minecrafttürkiye E-Dergi

Proje nasıl ve olur mu?

• Evet,bence olur.

Kullanılan: 2 33.3%
  • Hayır,bence olmaz.

Kullanılan: 1 16.7%
  • Proje güzel ama yapmanız zor.

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Alındığıma sevindim, toplamaya başlayayım..

sadolaswegas

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yazar olarak katılabilirim tabi kabul ederseniz,güncel oyunlar,oyun türleri ,oyunlarda bilinmeyenler gibi konularda bilgum var.ayrıca microsoft world hakkinda arkaplanlı yazı yazmayı anlatabilirim.bu konularda ders aldım.ayrica bi web sitesi kurmak icin kurs aliyorum ileride sitede acabilirim.konu hakkinda yazim olmasa bile moderator bi yazımı okumustu ona sorabilirsiniz

Laloww_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
https://forum.gamer.com.tr/grup/açılacak-forumminecraftturk-dergisinin-Çalışanları.1060/group-detail çalışanlar olarak katılabilirsiniz...[DOUBLEPOST=1410981692,1410981621][/DOUBLEPOST]
Logo olarak ne kullanıcaz?Ya da ne yazıcak?
Logo olarak Mcturk'un kendi logosunu en üste koyun altına güzel bi şekilde "E-Dergi" Yazın.Sonra sol atta Sayı:1 yazsın.Sağ üstte basıldığı gün,fiyatı (ücretsiz :D ) gibi şeyler yazsın.Klasik Bilim Çocuk Kapağı gibi olsun kısaca. @KırmızıİsBack[DOUBLEPOST=1410981727][/DOUBLEPOST]
yazar olarak katılabilirim tabi kabul ederseniz,güncel oyunlar,oyun türleri ,oyunlarda bilinmeyenler gibi konularda bilgum var.ayrıca microsoft world hakkinda arkaplanlı yazı yazmayı anlatabilirim.bu konularda ders aldım.ayrica bi web sitesi kurmak icin kurs aliyorum ileride sitede acabilirim.konu hakkinda yazim olmasa bile moderator bi yazımı okumustu ona sorabilirsiniz
Tamam.Alındın.Gruba istek at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...