RedIsBack
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Dergi yazacaksın .-.Ne oluyor burada :/
"İstersen..."
"Ve kabul edilirsen..."
"Neyse ben sustum..."
"Hadi by by..."
Dergi yazacaksın .-.Ne oluyor burada :/
Okuldan zaman kalmıyor ki 12 de çıkıyorum 7 ye 10 kala dönüyorum .Dergi yazacaksın .-.
"İstersen..."
"Ve kabul edilirsen..."
"Neyse ben sustum..."
"Hadi by by..."
Ben bitirdim bile.5 dakikada yaptım.Güzel olmuş mu ? Ki bence kötü oldu çünkü fotoşok hakkında pek bir şey bilmiyorum.Ben vazgeçtim normal görevimdenBen en iyisi teknoloji konusunda yazar olıyım
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Güzel olmuş [emoji4] İstesem ben daha iyisini yapabilirim ama sinirden bir yeri parçalarım diye korkuyorumBen bitirdim bile.5 dakikada yaptım.Güzel olmuş mu ? Ki bence kötü oldu çünkü fotoşok hakkında pek bir şey bilmiyorum.
![]()
Bu da TL'li olanı,
![]()
Ben de yapabilirdim.Ama akşam akşam kendimi hiç yormak istemedim zaten annemler yatmaya zorluyorGüzel olmuş [emoji4] İstesem ben daha iyisini yapabilirim ama sinirden bir yeri parçalarım diye korkuyorum
TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
LoLBen de yapabilirdim.Ama akşam akşam kendimi hiç yormak istemedim zaten annemler yatmaya zorluyor![]()
Minecraft hakkında haberlerde kopyala+yapıştır olur benceÖncelikle bu forumun ismini kullanmak için izin aldınız mı bilmiyorum. Ayrıca aldığınız elemanlar kendilerini yormak istemedikleri için sallamasyon bir şeyler yapmışlar. Çalışanlar arasında seçim yaparken daha dikkatli olun. Ayrıca E-Dergi kolay bir şey değildir. Her an her şeyden haberdar olmanız lazım. Zaten aylık dergi olsa bile bu Minecraft ile yürümez. Teknoloji şeyleri falan demişsiniz ama aldığınız yazarlar büyük ihtimal ''Technopat,WebTekno,DonanımHaber'' gibi yerlerde gördüklerini kopyala yapıştır tekniğiyle dergiye koyacaktır.
işte bende onu diyorum.İşte anlatmak istediğim bu Eren. Neden İngilizce olan ana kaynaktan Türkçeye çevirip kendi haberini yazmıyorsun da kopyala yapıştır yapıyorsun ?
Bu şu anda onaylanmamış bir proje.Ayrıca E-Dergi kolay bir şey olmadığı için çalışan arıyoruz.Zaten onaylanırsa her ay onaydan sonra basacağız. @JakSocket konuyu beğenmiş zaten.Galiba onaylandı.Kopyalayacağız ama "Alıntıdır." yazmayı unutmayacağız.Ki eğer İngilizce'si olan elemanımız varsa çeviririz.[DOUBLEPOST=1411041695,1411041069][/DOUBLEPOST]@craft_man böyle bir dergi basmamızı onaylar mısınız?Öncelikle bu forumun ismini kullanmak için izin aldınız mı bilmiyorum. Ayrıca aldığınız elemanlar kendilerini yormak istemedikleri için sallamasyon bir şeyler yapmışlar. Çalışanlar arasında seçim yaparken daha dikkatli olun. Ayrıca E-Dergi kolay bir şey değildir. Her an her şeyden haberdar olmanız lazım. Zaten aylık dergi olsa bile bu Minecraft ile yürümez. Teknoloji şeyleri falan demişsiniz ama aldığınız yazarlar büyük ihtimal ''Technopat,WebTekno,DonanımHaber'' gibi yerlerde gördüklerini kopyala yapıştır tekniğiyle dergiye koyacaktır.
Nabalım,kısmet değilmiş der ve bırakırız.Hayat pozitif olmak ve abi olmamak için var sonuçta :3Forumun adını kullanıcaksınız ve dergi basıcaksınız. Profesyonel degilsiniz büyük ihtimalle onaylamazlar.