1 Lise'1 in hayatı

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benden söylemesi. İster uyarsın ister uymazsın. :)
Yaw bi yandan mal tipler geçen gün dioki Orçun bi gel diolar sonra tam yarı yolda tamam tamam git diyolar sınıfın çoguna yapıyolar küfür etsem bizim bi hoca küfür edersek sınıfta bırakcak o yüzden edemiyorum ve salak tipler onlaramı uyucam bırak ya üniversitede yaparım sevgili bol bol

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Yaw bi yandan mal tipler geçen gün dioki Orçun bi gel diolar sonra tam yarı yolda tamam tamam git diyolar sınıfın çoguna yapıyolar küfür etsem bizim bi hoca küfür edersek sınıfta bırakcak o yüzden edemiyorum ve salak tipler onlaramı uyucam bırak ya üniversitede yaparım sevgili bol bol
Sana da hak veriyorum. :)

SpanklyTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana da hak veriyorum. :)
Bizim sınıfa bi psipokat bir tipli hoca girdi çok bagırıyor işte o küfür edenleri sevmiyor tatlı dil konusun dior çevrenizde bile sizi duyarım diyor işte ondan küfür etmiyom o kızlara yoksa umrumda deil anında lafı atarım kalırlar ortada. :D

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik lise 1 dönemi düşünceleri ^_^

Çöm olmak zor ama atlatınca güzel dönemler oluyor.

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizim sınıfta çok güzel kızlar var ama ben tipsizim :D
Edit: Bide 12 ler çok artist yakında haraç kesmeye başlarlar :D

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Yüksek puan alaydın da iyi bir liseye gireydin, böyle liseye böyle kızlar. Bizim lisede güzel kızlar var, bende tip de var ama özgüven 0 ="=

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizinle dalga mı geçtiler? Onlara bu şarkıyı hediye edin.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çömsünüz.. Sakın "çöm demeyin bize" diye ağlamayın.. Bizede zamanında denildi siz çömsünüz.. Onu geçtim 2000li siniz.. 21. yüzyıl bebelerisiniz..