Yav biliyorum ama suan hepsi kötü o kadar bekleyecegime çarşıya inerim veya gider facebookdan ayarlarımKızlara yavşama diyorsun ama onlar azim ederse 5-6 yıl sonra ağzın açık kalır. Test edildi denendi. TSE tarafından onaylandı.
Oha 10 tane paket sar yolla33 Kız, 17 Erkek. Oh may gawd.
Benden söylemesi. İster uyarsın ister uymazsın.Yav biliyorum ama suan hepsi kötü o kadar bekleyecegime çarşıya inerim veya gider facebookdan ayarlarım
Oha 10 tane paket sar yolla![]()
Yaw bi yandan mal tipler geçen gün dioki Orçun bi gel diolar sonra tam yarı yolda tamam tamam git diyolar sınıfın çoguna yapıyolar küfür etsem bizim bi hoca küfür edersek sınıfta bırakcak o yüzden edemiyorum ve salak tipler onlaramı uyucam bırak ya üniversitede yaparım sevgili bol bolBenden söylemesi. İster uyarsın ister uymazsın.![]()
Sana da hak veriyorum.Yaw bi yandan mal tipler geçen gün dioki Orçun bi gel diolar sonra tam yarı yolda tamam tamam git diyolar sınıfın çoguna yapıyolar küfür etsem bizim bi hoca küfür edersek sınıfta bırakcak o yüzden edemiyorum ve salak tipler onlaramı uyucam bırak ya üniversitede yaparım sevgili bol bol
Bizim sınıfa bi psipokat bir tipli hoca girdi çok bagırıyor işte o küfür edenleri sevmiyor tatlı dil konusun dior çevrenizde bile sizi duyarım diyor işte ondan küfür etmiyom o kızlara yoksa umrumda deil anında lafı atarım kalırlar ortada.Sana da hak veriyorum.![]()
Kardeş bak ayıp oluyor.Çömsünüz.. Sakın "çöm demeyin bize" diye ağlamayın.. Bizede zamanında denildi siz çömsünüz.. Onu geçtim 2000li siniz.. 21. yüzyıl bebelerisiniz..
Ayıp değil.. Gerçek bunlar.. Bu lafları takmıyacaksınız.. Zamanında bizede çöm diyorlardı.. Takmıyorduk.. Siz eğer dikkate alırsanız mecbursunuz bu lafları duymaya..Kardeş bak ayıp oluyor.![]()