Liseli 2000 ler.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gecen senede bizede yapiyorlardi basimdan gecen olayi anlatam belki sizdede işe yarar :D bana birisi geldi kucuk filan dedi cocukta ayi gibiydi 12 ye gidiyordu oturuyordum ayaga bir kalktim sirayi devirdim o aradada kalin bir sesle arkasindan azima geleni soyledim cocuk 3 saniyede
siniftan kacti ogretmende sinifa giriyordu tam oda yere dustu dahada kimse karisamadi cesareti gelmedi :D
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gecen senede bizede yapiyorlardi basimdan gecen olayi anlatam belki sizdede işe yarar :D bana birisi geldi kucuk filan dedi cocukta ayi gibiydi 12 ye gidiyordu oturuyordum ayaga bir kalktim sirayi devirdim o aradada kalin bir sesle arkasindan azima geleni soyledim cocuk 3 saniyede
siniftan kacti ogretmende sinifa giriyordu tam oda yere dustu dahada kimse karisamadi cesareti gelmedi :D
he tm ok

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çıkışta... -Zorinkun

Exci

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ne vicdansızsınız :D Şimdi bir şey söyleyeceğim taşlarsınız. Benimle bir kez bile dalga geçmediler 2000'liyim diye :D