- En iyi cevaplar
- 0
Küfür az kalır :/Ne zevk alıyonuz bundan.
![]()
Küfür az kalır :/Ne zevk alıyonuz bundan.
![]()
Ne zevk alıyonuz bundan.
![]()
he tm okGecen senede bizede yapiyorlardi basimdan gecen olayi anlatam belki sizdede işe yararbana birisi geldi kucuk filan dedi cocukta ayi gibiydi 12 ye gidiyordu oturuyordum ayaga bir kalktim sirayi devirdim o aradada kalin bir sesle arkasindan azima geleni soyledim cocuk 3 saniyede
siniftan kacti ogretmende sinifa giriyordu tam oda yere dustu dahada kimse karisamadi cesareti gelmedi
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Çıkışta... -ZorinkunGecen senede bizede yapiyorlardi basimdan gecen olayi anlatam belki sizdede işe yararbana birisi geldi kucuk filan dedi cocukta ayi gibiydi 12 ye gidiyordu oturuyordum ayaga bir kalktim sirayi devirdim o aradada kalin bir sesle arkasindan azima geleni soyledim cocuk 3 saniyede
siniftan kacti ogretmende sinifa giriyordu tam oda yere dustu dahada kimse karisamadi cesareti gelmedi
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bkz: Öğeyi denetleBeyler huehuehuehuehuehue. (Alıntıdır yalan haber olabilir)![]()
İyi forumlar, iyi Kebaplar
Abi Opera kullanıyorum ve ögeyi denetle yapmayı bilmiyorum. Lütfen.Bkz: Öğeyi denetle
O ben değilim haberiniz olaAbi Opera kullanıyorum ve ögeyi denetle yapmayı bilmiyorum. Lütfen.
Biliyorum LokumReyiz o.O ben değilim haberiniz ola
Chrome versiyonu kullaniyorsan aynıAbi Opera kullanıyorum ve ögeyi denetle yapmayı bilmiyorum. Lütfen.
O nedir bilmem ama. HUehuehueChrome versiyonu kullaniyorsan aynı
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
chrome ne biliyorsun değil miO nedir bilmem ama. HUehuehue
Evet. Ama Opera versiyonunu bilmiyorum.chrome ne biliyorsun değil mi![]()
işte bildiğin chrome tabanlı opera (en yenileri öyle ama çok eski sürüm kullanıyorsan chrome versiyonu değildir.)Evet. Ama Opera versiyonunu bilmiyorum.![]()