YETİMHANE 1.7.4 KORKU 650.000+ Indirme !

Altay1235

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neyin nerde çıkacağını bilmek iyi oluyo korkmuyorum ama harityı yaparken bazen sesleri ve ani sahneleri kapatmayı unuttuğum oluyo. mesela kilerin önünde 7-8 kere kendimi korkuttum :D bodrumda 2 kere
Gelsin artık 2. harita!
(Mapı tekrar oynadıktan sonra)
Söylediklerimi unut..
Hepsini..[DOUBLEPOST=1411136115,1411134848][/DOUBLEPOST]Bu mapin en sevdiğim yanı
İstediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz
İlk oynayışınızda aşırı korkuyorsunuz 1-2 gün sonra "O ne lan kare olum kareden korkulur mu" diyip tekrar oynuyorsunuz.
Aynı zevk ve korkuyu da tekrar yaşıyorsunuz ve bu sürekli devam ediyor.

omerci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gerçekten senmi yaptın?
Ben yaptım, kanıtlmakatan bıktım, istersen önceki yanıtları okuyabilirsşn :)
Gelsin artık 2. harita!
(Mapı tekrar oynadıktan sonra)
Söylediklerimi unut..
Hepsini..[DOUBLEPOST=1411136115,1411134848][/DOUBLEPOST]Bu mapin en sevdiğim yanı
İstediğiniz kadar oynayabiliyorsunuz
İlk oynayışınızda aşırı korkuyorsunuz 1-2 gün sonra "O ne lan kare olum kareden korkulur mu" diyip tekrar oynuyorsunuz.
Aynı zevk ve korkuyu da tekrar yaşıyorsunuz ve bu sürekli devam ediyor.
Teşekkürler :) sevindim.
2. haritanın inşaası nerdeyse bitti üzerinde çok çalışamıyorum ne zaman biter bilmiyorum. oturup vakit ayırırsam 2 haftada biter, :/ hiç belli olmaz.

Bjkkartallar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@omerci ben arkadaşımla birlikte oynamaya çalışıyorum oyunu mapi serverin klasörüne atıyorum oyunu açıyoruz mapte dbirkaç dikili taş var singleplayerda oynanıyor ama serverede map yarım geliyor. Lütfen bana bir şekilde yardım et cidden çok merak ettim şu mapi :)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Altay1235

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@omerci ben arkadaşımla birlikte oynamaya çalışıyorum oyunu mapi serverin klasörüne atıyorum oyunu açıyoruz mapte dbirkaç dikili taş var singleplayerda oynanıyor ama serverede map yarım geliyor. Lütfen bana bir şekilde yardım et cidden çok merak ettim şu mapi :)
Sadece yanlış yerde spawnlanmışsın. Oda gibi biryer var o taşlardan, onlardan birinin içine girmen gerek.
Ayrıca..
YOL YAKINKEN VAZGEÇ! :D

Bjkkartallar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
@Altay1235 O odanın taşlarından ikisini kırıp içeri girdik. Başlama odasına geldim düğmeye bastığımda yükleniyor falan diyor ve ilerlemiyor. O yola spawn olmam gerekiyor tuşa basınca ama olmuyor. Etraf da karanlık değil videdolardaki gibi. Bildiğin sabah :D
Buradan gerisi gelmiyor Loading falan yazıyor düğmeye basınca <_<

Bjkkartallar

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Biraz daha ileri gittim o otoyol gibi olan yola çıktım serverde ama
1-O yavaşlık efekti gelmedi
2-Hava karanlık değil gökteki ay falan öyle korkunç değil oyununun normal hali
3-Ama her ne olursa olsun şu ilk kapıyı açarken penceredeki kız adamı resmen neyse gerisini getirmeyeyim ama şunu harbiden oynamam lazım :D Yardım edin nasıl düzelteceğim server kurarken bir hata mı yaptım acaba direk world dosyası gibi attım ve dosyanın ismini yazdım.

AtakanErmisKZ

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biraz daha ileri gittim o otoyol gibi olan yola çıktım serverde ama
1-O yavaşlık efekti gelmedi
2-Hava karanlık değil gökteki ay falan öyle korkunç değil oyununun normal hali
3-Ama her ne olursa olsun şu ilk kapıyı açarken penceredeki kız adamı resmen neyse gerisini getirmeyeyim ama şunu harbiden oynamam lazım :D Yardım edin nasıl düzelteceğim server kurarken bir hata mı yaptım acaba direk world dosyası gibi attım ve dosyanın ismini yazdım.

Başka Bir Verison Kullanmışsındır...