Nasıl kullanırız onuYa da benim üzerinde çalıştığım client. Sunucuya sadece o client (profil) ile giriliyor. Bu sayede hileyle (hacked client) girilemiyor. Hatta o client hariç hiçbirşeyle girilemiyor. Vanilla'yla bile.
Oyuncu sunucuya girmek için nasıl hack yada forge vs. indiriyorsa aynı şekilde o clienti indirecek.Nasıl kullanırız onu
Bu iş yaşderim hiç bi oyuncu yapmaz bunu hele hele -13 hileciler .s .sOyuncu sunucuya girmek için nasıl hack yada forge vs. indiriyorsa aynı şekilde o clienti indirecek.
Her harfi büyük yazma sana gıcık oluyorum bu yüzden :/Arkadaşlar Belirli Hileleri Engelleyen NoChatPlus Plugini var Doğru Onlarda Belirli Hile Seçeneklerini engelleyebilir.
Hileyi Kapatmak O Kadar Kolay Değil.
Bu Hileleri İstediğiniz Pluginleri Deneyin Yinede Kapatamazsınız Ama Belki Girdiği Zaman Direk Banlayan Veya Oyuna Girişini Engelleyen Bir Plugin Tasarlanabilir.
Fakat Şöyle Bir Konu Var: Minecraft'ın Altyapısına İşlenmiş/Yazılmış Olan Bu Kodları Adamlar Biraz Geliştirmişler. Ve Bunları Pluginler Dahil Hile Olarak Görüntülemeyebilir. Ancak Nasıl kalkar? Oyuna Bir HackShield Getirilse Belki Birkaçı Daha engellenir Fakat Tamamen Kaldıramazlar İmkansız...
Sonuç: Biz Türkler 5 yıl - 10 yıl Uğraşılan Bir Oyunun bile 5 Dakikada Hilesini bulup Ortaya Çıkartan İnsanlarız. Daha Fazla Söze Gerek Varmı[DOUBLEPOST=1410540748,1410540553][/DOUBLEPOST]
Tamam Diğer Hileleri Anlarım Onları Zaten NoChatPlus Engelliyor.
Fakat Kill Aura Kapattım Diyorsun? Neyin Saçmalığı Bu Ya? Kill Aurayı Kapatamazsııınnn...
Neyin Kafası bu ya? 20 Yaşındayım 7-8 senedir Kullanmadığım Madde Yok ve Şu Zamana Kadar 1 kere bile Senin Kafana Ulaşamadım![]()
Bu Benim Bir Alışkanlığım. Her Konuda Aynıyımdır.Her harfi büyük yazma sana gıcık oluyorum bu yüzden :/
Nasıl desem gıcık oluyorum gözüme kötü geliyor biri içimden okuma diyor ama yapacak bir şey yok :/Bu Benim Bir Alışkanlığım. Her Konuda Aynıyımdır.
İmla Kurallarına ve Kendi Kurallarımı Çok Dikkate Alan Birisiyimdir.
Büyük Yazmam Benim Kişiliğimi Ortaya Çıkartıyor. Umarım Anlayışla Karşılamışsındır,
İyi Günler, İyi Forumlar.
Yinede Okuduğun İçin Teşekkür EderimNasıl desem gıcık oluyorum gözüme kötü geliyor biri içimden okuma diyor ama yapacak bir şey yok :/