AlichosTR
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Zihnimi okumaya çalışmayın -,- Hastalık sonraki versiyonlar için.Mob creator'a gen işlemek için genetik aşılama ile bir köylü geni almak şart yapıcam ehehehehe.Birde hastalik ekle tam olsun asdsas
Zihnimi okumaya çalışmayın -,- Hastalık sonraki versiyonlar için.Mob creator'a gen işlemek için genetik aşılama ile bir köylü geni almak şart yapıcam ehehehehe.Birde hastalik ekle tam olsun asdsas
Zihnimi okumaya çalışmayın -,- Hastalık sonraki versiyonlar için.Mob creator'a gen işlemek için genetik aşılama ile bir köylü geni almak şart yapıcam ehehehehe.
Kodları merak ediyorsan söyleyeyim:Bizim steve de hastalansinwhoov aklini okusum ! Bir bakim modla alakali kodlar var mi asdasdZ
Moda söylenen her şeyi eklesem çarşamba pazarına döner.Ama bu çok ayrı bir şey oldu AGüneş sistemi olsun ve her gezegenin kendine özel köyü-mobu vs. vs. olsun.
İyi güzel öneriyorsunuz da forumun ne kadar ilgileneceğini bilmediğim için pek de abartıp yapasım yok.DEMO'da ilgiyi yeterli bulursam devam ettiririm.Bulamazsam mc'nin asıl forumunda büyük bir ilgi göreceğine emin olurum.aynn bencede steve hasta olsun ilac yaalım
Fake_Dead so3 böle bi mod olsa tanıt6mını yaparmısın die yada demosunu at y7rum yapsın die beğenir tanıtım yaparsa ilgi olayında sıkıntı cekmezsinİyi güzel öneriyorsunuz da forumun ne kadar ilgileneceğini bilmediğim için pek de abartıp yapasım yok.DEMO'da ilgiyi yeterli bulursam devam ettiririm.Bulamazsam mc'nin asıl forumunda büyük bir ilgi göreceğine emin olurum.
Orta da mod yokken böyle hayaller kuracak zamanım yok maalesef@KöfteistKöfte de çeker bakarsın.
Texture'lar en son iş.Yardım alacağımı sanmıyorum.İcraatı da 10 yapsak sevinirim.(madenler ile ilk multiblock sistemini ayarladım hani ehehehehe)Sozler: 100 İcraat: 0
Bu arada texture icin yardim edebilirim(tum tatil gunleri ve tatillerden bir onceki gunler...)
OkTexture'lar en son iş.Yardım alacağımı sanmıyorum.İcraatı da 10 yapsak sevinirim.(madenler ile ilk multiblock sistemini ayarladım hani ehehehehe)
Başta 9'u görünce sırasıyla tepkim:Ok
Sozler: 99 icraat:1