Blogum İçin İsim Önerisi...

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Seni o sektörde yerler insanlar abi çekeceği kişileri arıyorlar.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Beni ne kadar tanıdın da Böyle bir fikire vardın ?
Ciddi anlamda merağim vardır donanıma paso ekran kartı ezbere bilen basıp geçen arkadaşlara benzemem birçok üstat var yanlarına yaklaşamam.

Her işin bir piri var ki bu adamlar 30'un üstünde Zanaatlarını işe döken insanlar yaş ve tecrübe bağıntılıdır.

11 yaşında her şey olamazsın meraklan öğren ama biraz çevrem olur diye rezil olma.

Yayın hayatı zordur ordan buradan çalarsan sıkıntı yaşarsın.

Sana bir zorum yok tanışmadım etmedim forum üslubun hoş iyi niyetli birisin fakat bazı şeylerin imkanı yeterli gibi görünsede öyle olmayabilir.

:)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ciddi anlamda merağim vardır donanıma paso ekran kartı ezbere bilen basıp geçen arkadaşlara benzemem birçok üstat var yanlarına yaklaşamam.

Her işin bir piri var ki bu adamlar 30'un üstünde Zanaatlarını işe döken insanlar yaş ve tecrübe bağıntılıdır.

11 yaşında her şey olamazsın meraklan öğren ama biraz çevrem olur diye rezil olma.

Yayın hayatı zordur ordan buradan çalarsan sıkıntı yaşarsın.

Sana bir zorum yok tanışmadım etmedim forum üslubun hoş iyi niyetli birisin fakat bazı şeylerin imkanı yeterli gibi görünsede öyle olmayabilir.

:)
Her şey olmaya çalışmıyorum zaten.Asıl ilgi alanım animatörlük ve web tasarım.Ama bunu da ayrı kişisel bir hobi olarak yapmayı planlıyordum :)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Her şey olmaya çalışmıyorum zaten.Asıl ilgi alanım animatörlük ve web tasarım.Ama bunu da ayrı kişisel bir hobi olarak yapmayı planlıyordum :)
Hah asıl merağina odaklan bir işi ciddi ciddi yapacağım diyorsan yap.

Ben ciddi anlamda donanım hastasıyım elime CPU GPU ne geçerse o suyu yer :D

Kuru Buz gördümmü yapışirim oda bana yapışır :D

Ama elime firsat geçiyormu evet ama nadir ayda bir 4770K 4820 1060 tarzi CPU'lara erişip kurcalarim belki deliyim bilmiyorum ama CPU-Z'de frekansı görünce "hell yeah" tarzı bir tepki veriyorum elime anakart almişliğim var misal HTML bilgim çok azdır ama bir şeyler çıkara bilirim.

Ben yaptığım testlere yönelik bir blog açacağım mesela kaynak benim yani.

Sende ben kaynak olurum yahu Sony'de telefon çıkacaksa np babam ajan sizdirir demediğine göre merağina yönel. :)

Hem keyif alırsın hem zamani iyi harcarsın :)