- En iyi cevaplar
- 0
wut?Alper İle Oyun Gündemi
wut?Alper İle Oyun Gündemi
Örnek olarak diyorum onun adı alper ya
Tamam, şimdi anlaşıldı. Sadece oyunla ilgili blog tutmak isterse öyle bir de isim koyabilir arkadaşımız.Örnek olarak diyorum onun adı alper ya
Benimle zorun ne ?Seni o sektörde yerler insanlar abi çekeceği kişileri arıyorlar.
Zorum filan yok fakat teknoloji ile alakanin i6 çıktı yuppi'den pek farksız olduğunu sanmıyorum mikro mimari dersi vereceksen c'mon üstat.Benimle zorun ne ?
Beni ne kadar tanıdın da Böyle bir fikire vardın ?Zorum filan yok fakat teknoloji ile alakanin i6 çıktı yuppi'den pek farksız olduğunu sanmıyorum mikro mimari dersi vereceksen c'mon üstat.
Ciddi anlamda merağim vardır donanıma paso ekran kartı ezbere bilen basıp geçen arkadaşlara benzemem birçok üstat var yanlarına yaklaşamam.Beni ne kadar tanıdın da Böyle bir fikire vardın ?
Her şey olmaya çalışmıyorum zaten.Asıl ilgi alanım animatörlük ve web tasarım.Ama bunu da ayrı kişisel bir hobi olarak yapmayı planlıyordumCiddi anlamda merağim vardır donanıma paso ekran kartı ezbere bilen basıp geçen arkadaşlara benzemem birçok üstat var yanlarına yaklaşamam.
Her işin bir piri var ki bu adamlar 30'un üstünde Zanaatlarını işe döken insanlar yaş ve tecrübe bağıntılıdır.
11 yaşında her şey olamazsın meraklan öğren ama biraz çevrem olur diye rezil olma.
Yayın hayatı zordur ordan buradan çalarsan sıkıntı yaşarsın.
Sana bir zorum yok tanışmadım etmedim forum üslubun hoş iyi niyetli birisin fakat bazı şeylerin imkanı yeterli gibi görünsede öyle olmayabilir.
![]()
Hah asıl merağina odaklan bir işi ciddi ciddi yapacağım diyorsan yap.Her şey olmaya çalışmıyorum zaten.Asıl ilgi alanım animatörlük ve web tasarım.Ama bunu da ayrı kişisel bir hobi olarak yapmayı planlıyordum![]()