- En iyi cevaplar
- 0
Nescafe.Yaw ne içtiniz siz? (Kan demeyin)
Nescafe.Yaw ne içtiniz siz? (Kan demeyin)
Kan içmenin haram olduğunu bilmiyordum dişim kanayınca lavaboya gidemiordum sağol Allah senden razı olsun.Size sadece şunu anlatmak istiyorum kan içmek haramdır.
Neden haramdır?Kan içerseniz eğer siz birer insan yiyen oluyorsunuz evet kan içmekte insan yiyene giriyor ve siz vampirden daha çok birer yamyam oluyorsunuz işte bu yüzden kan içmek haramdır.Kanın tadı güzel falan değil size öyle geliyor siz onu emince veya içince tadının güzel olacağını düşündüğünüz için size lezzetli geliyor fakat siz farkın da değilsiniz kan emmenin veya içmenin de insan yemeye girdiğinin.
Belki bunu ilerletirseniz ileride insanları kaçırıp öldürür ve onları yersiniz ki bu bir gerçektir.
konu reklam ilişkisi.1- Konuyu dağıtmayın lütfen. Uyarı alabilirsiniz daha dağıtırsanız.
2-![]()
![]()
Dişim kanayınca bende tattım. ama içmiom[DOUBLEPOST=1411556271,1411556108][/DOUBLEPOST]
Kan içmenin haram olduğunu bilmiyordum dişim kanayınca lavaboya gidemiordum sağol Allah senden razı olsun.
Vovovoovovovovoovov haram.La ben her sabah kendi kanımı içerek güne başlıyom(ciddiyim iğne batırıp 8-10 damla alıyorum)
aranıza hoşgelmiş bulunmaktayım bağımlılık yapıyo doğrusu gerçekten bırakamıyorumAdamsın.
Sigaradan ve bonzaiden sonraki yeni ölümcül bağımlılık:vampirlikaranıza hoş gelmemiş bulunmaktayım bağımlılık yapıyo doğrusu gerçekten bırakamıyorum![]()
![]()
sen nedersen onu yaparımBırakma.
Bırakma.![]()