Yurekreo_
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
- Mesaj at mesaj.Zaten o aklıma gelmişti.
Koğuş ağası gibi duruyor emir verip duruyor.![]()
+ Ne yazayım?
- Yaz uyudun mu ? ben uyumadımda
- Mesaj at mesaj.Zaten o aklıma gelmişti.
Koğuş ağası gibi duruyor emir verip duruyor.![]()
İşte bunların hiç biri sizin kendi laflarınız değil hep onun lafları sizi kontrolü altına almış.- Mesaj at mesaj.
+ Ne yazayım?
- Yaz uyudun mu ? ben uyumadımda![]()
Neyse şimdi cmylmzın o sahnesini canlandırmaya gerek yok konu kirliliği yapmayalım bazıları ne diyo bunlar diyodurİşte bunların hiç biri sizin kendi laflarınız değil hep onun lafları sizi kontrolü altına almış.![]()
Evet iyi diyebiliriz.Kızlarla konuşurken sadece sözün açık olsun kendine güvenilir ol gerisi ip söküğü zaten.İngilizce iyiyse güzel, sıkıntı çekmezsin. Ha bir de, kızlarla sıkıntı çekmeden konuşmayı öğretebilecek olan var mı? B)
Steam'de Polonyalı bir kız arkadaşım var her gece onunla oyun atıyorumİngilizce iyiyse güzel, sıkıntı çekmezsin. Ha bir de, kızlarla sıkıntı çekmeden konuşmayı öğretebilecek olan var mı? B)
Huyuna gidersen yola geliyorlar denendi çalışıyor. (fakat tipten kaybetti :c) Kızlar daha çok belki sadece benim oturduğum yerde böyledir biraz keko tipleri seviyorlar. fakat onlar bizim tabirimiz ile " kezbanus " kısmına giriyor. Güzel olanlar ise sana yanaşması lazım başka çaresi yok. Kızlar kanatları kopmuş uçağı sıkıntısız sürmek tarzı bir şey garip yani. Ama yakışıklıysan oturup kendine bakman yetiyorİngilizce iyiyse güzel, sıkıntı çekmezsin. Ha bir de, kızlarla sıkıntı çekmeden konuşmayı öğretebilecek olan var mı? B)