Herkese merhaba.Benden kısaca özet

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
İngilizce iyiyse güzel, sıkıntı çekmezsin. Ha bir de, kızlarla sıkıntı çekmeden konuşmayı öğretebilecek olan var mı? B)

• Beğen
Reactions: DIO

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
İngilizce iyiyse güzel, sıkıntı çekmezsin. Ha bir de, kızlarla sıkıntı çekmeden konuşmayı öğretebilecek olan var mı? B)
Steam'de Polonyalı bir kız arkadaşım var her gece onunla oyun atıyorum :lol: şu an da yeni çıktım onunla oyundan bize kalsa sabah 7'ye kadar oyun oynarız yalnızım diyor kız :D

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Huyuna gidersen yola geliyorlar denendi çalışıyor. (fakat tipten kaybetti :c) Kızlar daha çok belki sadece benim oturduğum yerde böyledir biraz keko tipleri seviyorlar. fakat onlar bizim tabirimiz ile " kezbanus " kısmına giriyor. Güzel olanlar ise sana yanaşması lazım başka çaresi yok. Kızlar kanatları kopmuş uçağı sıkıntısız sürmek tarzı bir şey garip yani. Ama yakışıklıysan oturup kendine bakman yetiyor :D ( Çoğu güzel kız ya anime izler, metal yada rap dinler, sessiz kişilerdir ve oyun oynarlar. Eğer böyle bir kız varsa bana'da söylerseniz hoş olur yani. )