Minecraftım Kasıyor...Yardım Lütfen

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
GPU'n kötü ise böyle ortada kalırsın dostum.

GPU'n ne frekanslar ne durumda?

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
teknolojisine göz atmanı öneririm.
TurboBoost'un olayı biraz kısıtlıdır.
Optimize özürlü tek çekirdek performansı önemli olan ve tek çekirdek üzerinden işlem yürüten yazılımlarda eğer o anki ısı gibi değerler güzel görünüyorsa işlemci kendi kendine çarpan arttırarak performansın artmasını sağlar.
Fakat CPU yük altında ise çarpan arttırma işlemini yapamaz çünkü soğutma gibi ekstra faktörler CPU'nun zarar almasını sağlayabilir.
Bu tarz oyun ve ağır işlemlerden daha çok TurboBoost'un etkisi tekil çekirdek'de işlem yapan uygulamalar yani.

Office uygulamaları gibi örnekler makul olacaktır bunlarada.
CPU voltaj'ını korumasına rağmen çarpanı arttırır hem batarya ömrü artar hemde performans artışı olur.

Uzun lafın kısası oyunlarda Turbo Boost'un hiçbir etkisi olamaz.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
TurboBoost'un olayı biraz kısıtlıdır.
Optimize özürlü tek çekirdek performansı önemli olan ve tek çekirdek üzerinden işlem yürüten yazılımlarda eğer o anki ısı gibi değerler güzel görünüyorsa işlemci kendi kendine çarpan arttırarak performansın artmasını sağlar.
Fakat CPU yük altında ise çarpan arttırma işlemini yapamaz çünkü soğutma gibi ekstra faktörler CPU'nun zarar almasını sağlayabilir.
Bu tarz oyun ve ağır işlemlerden daha çok TurboBoost'un etkisi tekil çekirdek'de işlem yapan uygulamalar yani.

Office uygulamaları gibi örnekler makul olacaktır bunlarada.
CPU voltaj'ını korumasına rağmen çarpanı arttırır hem batarya ömrü artar hemde performans artışı olur.

Uzun lafın kısası oyunlarda Turbo Boost'un hiçbir etkisi olamaz.
Ek bilgi için teşekkürler :)

Hiracles

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yerinde olsam ekran kartını günceller ve oyun özelliklerini düşürürdüm sonrada javayı tekrar siler yüklerdim ve sistemimi güzel bir virüs programı ile [avg olabilir veya combofix] taratıp virüsleri ve hataları onarıp denerdim... ha birde kasanın içindeki tozları elektirikli süpürge ile bastırmadan al yada saç kurutma makinesiyle tozları temizle ayrıca ekran kartını çıkar kullanmadığın bir diş fırçasıyla fırçala ve tak fakat dikkatli ol çünkü yanlış bi yerini bozarsan sorumlu değilim kardeşim...