Daha önce böyle bir şey tatmadım !

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Tövbe bismillahirrahmanirrahim... bu olamaz!
Bu kişinin saçmalıkları ve kendisine kesinlikle katıldığımı düşünmeyin ama bence kanın tadı sizin dediğiniz kadar güzel değil:)
Ben bunları bir tarafımdan çıkararak anlatmıyorum biliyorum ki konuşuyorum.
Tek derdiniz birilerini küfürden yasaklatmaktan başka bir şey değil zaten.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
O saçma şeylerimn değeri olmadığının bilincinde olan insanlara karşı söyledin onları... kardeşim...
Seni uyarmıştım bana kardeşim dememen için.
Onlar saçma değil sen beni sevmediğinden/benden nefret ettiğinden onları saçma olarak kabul ediyorsun ve böyle bir kanaata bağlıyorsun.
Evet ben bunları bu tür şeylerin bilincin de daha doğrusu bilmeyenler için yazdım.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Seni sevmiyorum değil kardeşim aksine aksi tavırlarından dolayı açıklayamadığım bir şekilde tahrik olduğumdan dolayı seni normal bir insandan daha çok seviyorum:) bu anlattığın şeylerin kaynağının farkındayım bu yüzden saçma şeyler olduğunu söyledim
Stop it.Right now!
Bu şekilde konuşma benimle lütfen seni sevmiyorum senden iğreniyorum biliyorsun keşke seni hiç görmeseydim.

ForumDoktoru

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çikolatalı krovasan(güzel marka olsun) daha güzel. Güven bana. Ya da cevizli ev baklavası, sonra waffle, maraş dondurması, kızılcık, taze işlenmemiş bal... vs...

• Beğen
Reactions: DIO

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evladım bırakın böyle işleri bak ben avlıyorum onları görünce yapma bulurum adresini avlarım seni.(dksjabmshsmaksj)

-Birfakirintelefonundangönderildi.

• Beğen
Reactions: DIO

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağzına kan girdiğine emin misin?
evet eminim :)[DOUBLEPOST=1411761910,1411761832][/DOUBLEPOST]arkadaşımın babası doktor ve sınıf arkadaşım benden özenip hastanedeki kan tüplerinden birisini acıp yarısını içmiş gerçek söylüyorum :)[DOUBLEPOST=1411762383][/DOUBLEPOST]10 dakikadır cevap gelmedi millet ölmüş

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yey efendim ölmediğinize sevindim
edit: aa siz "ölümsüz"dünüz demi pardon

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen bak evladım bu işlere girme gece pencereni tıklatırım

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen bak evladım bu işlere girme gece pencereni tıklatırım

yalancı :)
ayrıca öyle bişe olsa kafamı bi ceviririm pencereye o anda şimşek çakar yüzün parlar böyle aaaaaa diye bagrırım sonra bidaha şimşek cakar ve kaybolursun ortadan aynen böyle olur :D

Themistocles

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ehehe,fantastik edebiyatın gücünü hafife alma odana bilinmeyen garip şeyler sokar :D

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
huehuehue 10 dakkada bir avatar değiştiren efendim şimdiki emriniz nedir

McRada

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
okey kendimi zor tutuyorum hemen kan içmek istiyorum :) nedense siz içince kusuyom diyonuzda hiç öyle gelmiyo tadı cok güzel tam sıvı değil lapa gibide değil amma güzel cok fena bagımlılık yaptı