- En iyi cevaplar
- 0
Tebrikler:
Adam sana bildiğin aşık lanİşsiz.
İnsan kanı içmek haram değilde domuz kanı içmek haram. Güzel mantıkmış kardeş güle güle kullan.![]()
Hani. Bunu yapmak zorundaydım üzgünüm.![]()
Haklısın.[DOUBLEPOST=1411823142,1411823072][/DOUBLEPOST]Ünlü biri şöyle demiştir
"Dünya fantezisine kendini bağlayan insanlar,öldüklerinde bağlandıkları kazıklarla gömülürler"
İşin kısası @B35T14 bunlardan umudu kes.Zaten büyük ihtimal ile Müslüman değiller,yani onlara haram'ı anlatsan da pek iplemezler.
Fakat şunu biliyor muydunuz yılımız insanlığında kan içmek "normal" bir bireyin yaptığı bir şey değildir.
Genelde bu emo tiplerine "ucube" diyorum ama siz alınmayın belki de değilsinizdir.
Sonuç olarak seçim sizin fakat buraya iğrenç fantezilerinizi paylaşmayın.
Vampirliğin kökeni Dracula'dan gelir.Osmanlı elçilerini kazığa oturtmuştur ve oturtulmasını izlerken tabağındaki insan kulak,ağızlarını keserek yemiştir.
Bu kadar "özür dilerim" birine özenmeye çalışmanın manasını anlamıyorum.
İkiniz de çok iyi bir noktaya değindiniz.Fakat çocukla çocuk olunmaz biliyorsunuz.Çünkü biz bunlara ne kadar laf anlatsak boşuna.Eşeğe altın semer vurmuşlar eşek yine eşek.Neymiş kan içmekmiş efendim. Siz manyak mısınız? Sanırım öylesiniz. Çünkü hangi aklı başında insan kan içer Allah aşkına söyleyin.Kan içmenin kökeni TheProfessional'ın dediği gibi Drakula'dan yai III. Vlad denen psikopat bir manyakdan gelir. Bu manyak Osmanlı Askerlerini kazığa oturturken insan organları yiyen bir delidir. Yani siz kendi atalarınızın askerlerini kazığa oturtan bir pisliğe özeniyorsanız size sadece yazıklar olsun...
sigara bonzai içki *** 31 şimdide wampirlikSigaradan ve bonzaiden sonraki yeni ölümcül bağımlılık:vampirlik
cinater ne?zorin kun ws bestia chan DÖVÜŞ BAŞLASIN
Galip Bestia !!![DOUBLEPOST=1412458904,1412458681][/DOUBLEPOST]
sigara bonzai içki *** 31 şimdide wampirlikben eskiden ganımı içmiştim 1 bucuk damlaydı tadı yoktu tükürdüm duvara görenlerde cinater işlendi sanacaklar aSD:ASDSAD