Veda […cbg2002…]

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçmiş olsun. Çoğu kişi ne kadar çok saatlerce oyun oynasa bilgisayar başında vakit geçirse bir şey olmuyor. Demekki gözünde bir rahatsızlık var. Kendini dinle, bilgisayar başında zaman geçirme derim. İyileşinceye kadar bırak beklesin forum. Önce sağlık. Tekrardan geçmiş olsun..

benimkisi 0.5 ve hala aynı. hem de 7/24 durmama rağmen. sitede olmazsam mc oynuyom, bakugan seyrediyom vs vs.

98IamLegend98

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Siz kullanıcıları bir türlü anlamıyorum bu tür şeyler bir 'veda' değildir, eğer ki veda olsaydı bu foruma bir daha asla girmez ve lafını bile etmezdiniz. Veda demek budur. Sana göre bakarsan forumdaki herkes 'veda' ediyor. Okul için. Biliyoruz yoğun dersler var, yaşamınızın bu döneminde velileriniz sizi kontrol altına almak istiyor, anladık. Ama bunu veda etmek şekilde dile getirmeniz yanlıştır. 'Foruma ara veriyorum' falan deyin, vedalaşacağınız zamanıda zamanında bildirin. -ki umarım böyle bir şey yaşanmaz hepimiz için-
evet veda böle bişe deildirki kelimeyi hatırlamıyolar veda dioar
miniciiiik

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya gözlük takmak kötü bir şey değil bana yakışıyor ilerleyebileceğim en yüksek seviyeye ilerledim. Şimdi de gerilemeye başladı umutluyum :D

o da bir şey mi bizim gözlükçü 20 numara gözlük takanı görmüş. resmen bakan-kör. halimize şükredelim bence.

GlisterTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
0.25 nedir adamlar 7 numara gözlük takıyor laf etmiyorlar :) neyse geçmiş olsun