cbg2002
Işık Taşı Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
0.25 DAHA arttı dedim keşke0.25 olsaydı0.25 göz derecesine şükret benimki 1.50 oldu :/
0.25 DAHA arttı dedim keşke0.25 olsaydı0.25 göz derecesine şükret benimki 1.50 oldu :/
Geçmiş olsun. Çoğu kişi ne kadar çok saatlerce oyun oynasa bilgisayar başında vakit geçirse bir şey olmuyor. Demekki gözünde bir rahatsızlık var. Kendini dinle, bilgisayar başında zaman geçirme derim. İyileşinceye kadar bırak beklesin forum. Önce sağlık. Tekrardan geçmiş olsun..
evet veda böle bişe deildirki kelimeyi hatırlamıyolar veda dioarSiz kullanıcıları bir türlü anlamıyorum bu tür şeyler bir 'veda' değildir, eğer ki veda olsaydı bu foruma bir daha asla girmez ve lafını bile etmezdiniz. Veda demek budur. Sana göre bakarsan forumdaki herkes 'veda' ediyor. Okul için. Biliyoruz yoğun dersler var, yaşamınızın bu döneminde velileriniz sizi kontrol altına almak istiyor, anladık. Ama bunu veda etmek şekilde dile getirmeniz yanlıştır. 'Foruma ara veriyorum' falan deyin, vedalaşacağınız zamanıda zamanında bildirin. -ki umarım böyle bir şey yaşanmaz hepimiz için-
Maşallah ne güzel yazmışsınevet veda böle bişe deildirki kelimeyi hatırlamıyolar veda dioar
miniciiiik
Ben de Pokemon izliombenimkisi 0.5 ve hala aynı. hem de 7/24 durmama rağmen. sitede olmazsam mc oynuyom, bakugan seyrediyom vs vs.
Benim biri 4 biri 3 :3benimkisi 0.5 ve hala aynı. hem de 7/24 durmama rağmen. sitede olmazsam mc oynuyom, bakugan seyrediyom vs vs.
Benim biri 4 biri 3 :3
O değil gözüm geriliyor
Ya gözlük takmak kötü bir şey değil bana yakışıyor ilerleyebileceğim en yüksek seviyeye ilerledim. Şimdi de gerilemeye başladı umutluyumbende sağ 0.5 solda yok.
Ya gözlük takmak kötü bir şey değil bana yakışıyor ilerleyebileceğim en yüksek seviyeye ilerledim. Şimdi de gerilemeye başladı umutluyum![]()
0.25 DAHA ARTTI0.25 nedir adamlar 7 numara gözlük takıyor laf etmiyorlarneyse geçmiş olsun
0.25 nedir adamlar 7 numara gözlük takıyor laf etmiyorlarneyse geçmiş olsun
Benim 0.25'ten 1.50'ye çıktı :/ Takma kafaya o kadar...
0.25 DAHA ARTTI
0.25 DAHA ARTTI
0.25 DAHA ARTTI
0.25 DAHA ARTTI
0.25 DAHA ARTTI
Ne anlıyorsunuz ?0.25 DAHA ARTTI