Adam hayattan emekli albay olarak ayrılacak haberi yok.Ne mutlu Türküm diyene ne abi abak aynen şunu yap
kız tek başına yolda yürürkrn pat diye önüne atla ve şunu söyle "biri pat diye önüne atlayıp seni seviyorum dese ne yaparsın"
niye soruyonki derse "hiiçç öylesine merak ettim herkese soruyoma" ha bi de bi terslik olmaması için başkalarınada sor
eyer kızarım sinirlenirim tokat atarım filan derse şunu söyle "bana neden kızmadın"
kız şaşırıp "neeee?" derse "seni seviyorum" de va kaç
aklımda başka bi fikir yok yardımcı olduysam ne mutlu türküm diyene (ne alaka lan)
Vazelini unutma dicem sürekli ban.Gelmişiz Liseye Op Kac Nedir LAn En İyisi Al Afrodizyak Etkili Parfum Sık Üstüne Tek Başınızayken D: Gerisi Allah kerim![]()
Adam hayattan emekli albay olarak ayrılacak haberi yok.Ne mutlu Türküm diyene ne abi aDASD[DOUBLEPOST=1412196031,1412196000][/DOUBLEPOST]
Vazelini unutma dicem sürekli ban.
Adminin bunu görünce bize karşı hissedeceği :Vazelini Ne Yapcam İlk Diğeri Sonra O Falan Banned
![]()
vallaha bianda aklıma geldi yardımcı olduysam ne mutlu bana dicektim aklıma bu geldi,Adam hayattan emekli albay olarak ayrılacak haberi yok.Ne mutlu Türküm diyene ne abi a![]()
Banlamasına Gerek Yok Ben AFK kalırım ZatenAdminin bunu görünce bize karşı hissedeceği :
![]()
oha lan işe yarıyo mu 4 yıl uğraştım olmadı vay **Benim de işime yaradı*
Henüz denemedim ama mantıklı geldioha lan işe yarıyo mu 4 yıl uğraştım olmadı vay **![]()
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Şimdi belki işine yaramaz ama ileride işine yarayabilir
Okuldan ise ona arkadasca yaklas 1 hafta felan bol bol konus sohbetler iyiye gidiyorsa ve onunda senden hoslandigini hissediorsan Teklifi et. Ama yok bu disardan biri ise ve hic tanismamissan ona kucuk yardimlar et ornegin yere birsyini dusurdu onu ona sen ver. Karsilastikca selam felan ver. Yavasca yakinlasmaya calis guzel sohbetler et istedigin hersey olabilir yeterki sacma olmasin ve dogal olsun. Hayir ikiside degil akrabam veya komsum diosanda onlari bol bol ziyarete gidin zaten kolay tanisirsin. Ama bu komsulukta biraz daha zor ornegin onun disari cikicagi zaman sende cik arkadasinla bulus. Tanisma asamasini sana birakiorum sonrasinda sosyal medya kullaniyorsa ordan biraz mesajlas . Diyeceklerim bu kadarBeyler Hoslandıgım Bi Kız Var Nası Acılıyım