Beyler Acil Yardım

Sxyen

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gelmişiz Liseye Op Kac Nedir LAn En İyisi Al Afrodizyak Etkili Parfum Sık Üstüne Tek Başınızayken D: Gerisi Allah kerim :D

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bak aynen şunu yap
kız tek başına yolda yürürkrn pat diye önüne atla ve şunu söyle "biri pat diye önüne atlayıp seni seviyorum dese ne yaparsın"
niye soruyonki derse "hiiçç öylesine merak ettim herkese soruyoma" ha bi de bi terslik olmaması için başkalarınada sor
eyer kızarım sinirlenirim tokat atarım filan derse şunu söyle "bana neden kızmadın :) "
kız şaşırıp "neeee?" derse "seni seviyorum" de va kaç :D
aklımda başka bi fikir yok yardımcı olduysam ne mutlu türküm diyene (ne alaka lan :D )
Adam hayattan emekli albay olarak ayrılacak haberi yok.Ne mutlu Türküm diyene ne abi a:SDASD[DOUBLEPOST=1412196031,1412196000][/DOUBLEPOST]
Gelmişiz Liseye Op Kac Nedir LAn En İyisi Al Afrodizyak Etkili Parfum Sık Üstüne Tek Başınızayken D: Gerisi Allah kerim :D
Vazelini unutma dicem sürekli ban.

PunchOfGod

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler Hoslandıgım Bi Kız Var Nası Acılıyım
Okuldan ise ona arkadasca yaklas 1 hafta felan bol bol konus sohbetler iyiye gidiyorsa ve onunda senden hoslandigini hissediorsan Teklifi et. Ama yok bu disardan biri ise ve hic tanismamissan ona kucuk yardimlar et ornegin yere birsyini dusurdu onu ona sen ver. Karsilastikca selam felan ver. Yavasca yakinlasmaya calis guzel sohbetler et istedigin hersey olabilir yeterki sacma olmasin ve dogal olsun. Hayir ikiside degil akrabam veya komsum diosanda onlari bol bol ziyarete gidin zaten kolay tanisirsin. Ama bu komsulukta biraz daha zor ornegin onun disari cikicagi zaman sende cik arkadasinla bulus. Tanisma asamasini sana birakiorum sonrasinda sosyal medya kullaniyorsa ordan biraz mesajlas . Diyeceklerim bu kadar

HTC Desire 310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi