ShouldToBe
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Smiley dog yoksa ben varım
ama yardım edemem 
12 yaşında anlamak çok zor .sGui ve Containerlarla zamanında çok uğraştım.Bazen direk kopyalayıp yapıştırıyorum bazı kısımlarını.Temel mantığını biraz uzun kavrıyorsun ama öğrenince çeşitlilik gösterebilecek bir şey.Biraz üzerinde dursan anlayabileceğin bir şey.(Birazdan kastım 3-4 ay civarı.)
Maalesef Smiley Dog varSmiley dog yoksa ben varımama yardım edemem
![]()
Genel mod kodlamayı çözene kadar 13 olursun bence başla12 yaşında anlamak çok zor .s
Maalesef Smiley Dog var![]()
TamamGenel mod kodlamayı çözene kadar 13 olursun bence başla![]()
Peki gelmesini ister misin ?Bilgisayarım olsaydı modellere yardım edebilirdim Üzgünüm![]()
Tabikide isterim niye istemiyimPeki gelmesini ister misin ?
Yaptığım anda grupta paylaşacağım.ŞanslısınızTabikide isterim niye istemiyim![]()
Niden ?Ben kullanamıycam![]()
Bilgisayar yokNiden ?
He timam doğru .sBilgisayar yok
Eclipse de sorun yok , komut istemcisine komutları yazarken build failed hatası alıyorsunTabiikide elle kodlayacağım.MCreator çok gıcık.Telif hakları bizim olmuyor .s
Ama kodlama bilmiyorum sorun orada işte@KadirBerk bi' ara öğretecekti hala onu bekliyorum.Aslında öğreteceğim diyor da eclipse'te bir sorun var benim .-.
o_OGui ve Containerlarla zamanında çok uğraştım.Bazen direk kopyalayıp yapıştırıyorum bazı kısımlarını.Temel mantığını biraz uzun kavrıyorsun ama öğrenince çeşitlilik gösterebilecek bir şey.Biraz üzerinde dursan anlayabileceğin bir şey.(Birazdan kastım 3-4 ay civarı.)
Modelleme konusunda her zaman yardım edebilirimPeki gelmesini ister misin ?