| BÖLÜM 3 |
Brine, bu sen misin ? dedi Rough, Brine'da arkası dönük şekilde, Evet bu benim ama eski ben değilim. Dedi ve Rough'a yüzünü döndü. Bir anda şok olmuştu Rough, çünkü Brine'ın gözleri bembeyazdı ve görünüşü çok değişmişti. Tıpkı Rough'a benziyordu Brine. Rough sordu Sana ne oldu dostum ? Gözlerin neden bembeyaz ? Neden bana benziyorsun artık ? Der demez uyandı. Neden olur olmaz yerlerde uyanıyorum! dedi. Bir sonraki gün uyudu ama rüya görmedi, bir sonraki gün de aynısı oldu. Aradan 1 ay geçti ve artık bunun sadece bir hayal olduğunu düşünmeye başladı. 1 Yıl boyunca hiç rüya görmedi. O yılda Evlendi ve 3. Atan olan "Concern" doğdu. Concern'ın doğduğu gece bir rüya gördü Rough.
Brine şöyle dedi; Bir yıl önce sorular sormuştun, Ben senin dostun değilim! Sen beni o kuyuda terk ettin. Gözlerim o kahrolası kuyunun içinde cayır cayır alevler içinde yandı. Seni kahrolası pislik! Ama bu kuyuya düşmem bana gerçekleri görmek dışında birçok özellik kazandırdı. Neden bu kuyudaki suyun siyah olduğunu düşündün mü ? Çünkü bu su değil bu lanetli bir ruh. Şekil değiştirebilirim ne zaman istersem, şimdi istiyorum. Çünkü senden, oğlundan ve berbat köyünün berbat insanlarından intikam alacağım. Sen beni bir kere öldürdün! Ben seni bin kere öldüreceğim. Sana ölümsüzlük veriyorum, herkesin öldüğünü fark ettiğin zaman da bu gücü senden alacağım. Seni alevlere atacağım ve kemiklerine kadar yakacağım...
Bu sözlerden sonra Rough uyandı ve koşarak oğlunun yanına gitti. Oğlunun iyi olduğunu görünce onu Brine'ı öldürebilecek kadar iyi eğiteceğine yemin etti. Aradan tam 20 sene geçti. Rough'un eşi ölmüştü, ama Rough hala çok genç görünüyordu. Gücü ve kuvveti yerindeydi. Oğlu Concern da iyice büyümüştü ve savaş eğitimini sürdürüyordu. Köyde bir kişi ölmüştü. Öldüğü yerden kaldırıldı ve tabutuna taşındı. Mezarına gömüldü. Rough neden öldüğünü anlamak için ölünün ilk bulunduğu yere gitti. Ölünün yattığı yerde bir bıçak vardı ve yere kan ile "H" harfi çizilmişti. Aynı durum bir gün sonra yeniden yaşandı. Mezarlığa gittiklerinde Yan yana 3 çukur açıldığını gören köylüler mezar taşlarında bulunan isimleri okudular. Koşa koşa Rough'a bildirdiler. Rough mezarlığa gelmiş ve o boş mezarlıklarda ki isimleri okumuş. Bir tanesinde Rough altında ise "Bir Kere Değil Bin Kere" yazıyordu. Diğerinde Rough'un karısının ismi yazılıydı. Son Mezar taşında ise Concern yazıyordu. Rough evine döndü. Oğluna O Döndü, Buradan Gitmelisin dedi ve o zamana kadar anlatmadığı HeroBrine'ı anlattı. Rüyasına girdiğinden ve söylediklerinden bahsetti. Concern Hayır gitmeyeceğim onunla savaşacağım! Onu yeneceğim ve bizi bu beladan kurtaracağım! Dedi...
| BÖLÜM 3 |