Serveri Başlatırken Bu Hatayı Alıyorum Yardımcı Olun<<!!!

GlisterTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bizde Bi Pre Alalım Ozaman 19.95 EUR (57 TL)[DOUBLEPOST=1412365015,1412364307][/DOUBLEPOST]bukkit in 1.7.5 versiyonu olan varmı bu hatayı almak istemiyorum türkçeleştirmem gereken plugin paketi var acil !

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0

Dediğinde haksızsın ama oyuncularda abarttı. Mojang firması Cave Game adlı oyununu oyunculara bedava sundu. Her gelişmede oyuncuların launcheride şu an ki gibi değişiyor ve ücretsiz oynanıyordu. Cave Game'in adı Minecrafta dönüştürüldü. Mojang Minecraft oyununun beğenildiğini gördü ve para kazanmanın vakti geldi dedi. Ve oyu ücretsiz yerine ücretli oldu. Taki oyuncuların arasında BEDAVA oynamak isteyen çok olduğundan paralı olunca oyuncu sayısı çok fazla bir düşüş yaptı. Mojang firması düşündü ve CRACK MİNECRAFT adı verdiğimiz BEDAVA sürümünü çıkarttı. Bu seferde oyunu satın alanlar isyan çıkarttı. Mojang düşündü ve SERVER açmayı ve sadece premiumların açacağını aklına getirdi ve yaptı. Belli bir zaman sonra ( Zamanı bilmiyorum. ) craftbukkit'in cracklisini yapabilen birisi çıktı ve bütün oyunculara sundu. İşte bu zamana kadar böyle gidiyoruz sonunda craftbukkitide alacaklar. CRACK diye bir şey kalmayacak.
Oh ne güzel,kurtuluruz

GlisterTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
eski indirmelerden bukkitin 1.7.5 sürümünü buldum çalışıyor isteyen varsa link atabilirim :)

Son düzenleme: