Turkcell T50 Almalı Mıyım? Turkcell T50 VS ORJİNAL SAMSUNG S4 MINI

• Konuyu başlatan Sergunkorowakurwa
  • Başlangıç tarihi

GlisterTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkcell T50 Sakın Alma Onu Alacağına Asus Zenfone 5 Al türkcell hiç salam değil zaten camı güven vermiyor zenfone 5 gorilla glass 3 kullanıyor intel işlemci 2gb ram 16gb hafıza bi türkcell 4g desteği var ama oda türkiyeye nezaman gelir allah bilir Bende Asus Zenfone 5 Kullanıyorum

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkcell T50 Sakın Alma Onu Alacağına Asus Zenfone 5 Al türkcell hiç salam değil zaten camı güven vermiyor zenfone 5 gorilla glass 3 kullanıyor intel işlemci 2gb ram 16gb hafıza bi türkcell 4g desteği var ama oda türkiyeye nezaman gelir allah bilir Bende Asus Zenfone 5 Kullanıyorum
Adam Zenfone 6 alacak zaten.

TembelPenguen

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence en iyisi NOKİA 3310 <3
Bizim amca 3 kattan aşya sigara içerken elinden düşmüştü arabaya çaaat sonrada arabanın camına fiuuv.
Telefona bir şey almadı ama malesef o telefondan 4 tane alabilecek kadar para vermek zorunda kaldı .d (210 lira)​

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bence en iyisi NOKİA 3310 <3
Bizim amca 3 kattan aşya sigara içerken elinden düşmüştü arabaya çaaat sonrada arabanın camına fiuuv.
Telefona bir şey almadı ama malesef o telefondan 4 tane alabilecek kadar para vermek zorunda kaldı .d (210 lira)​
allah korusun cana geleceğine mala gelsin

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Babana de ki;
Taktir alırsam alırmısın? De %100 tamam der :D
Bana bu dönemin sonunda taktir alrısam eyerki almazsamda derslerimi dinlersem alacaklarmış.

Sent from my iPad using Tapatalk
Zaten takdir aldım ve hala babam hediye almadı, bekliyorum ve 400 TL verecek gerisini tamamlayıp Asus Zenfone 6 alacağım.
Ve babam hayatta o kadar para vermez.