S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
Ne yapacağım RAM'i Windows mu kuracağım telefona? 2 yeter de artar bile. Asus Zenfone 6 almaya kara verdim.@sergun26 Diskavri İyidir Bak 4 GB Rami Var Uçuyor Telefon Bende Var Tavsiye Ederim.
Ne yapacağım RAM'i Windows mu kuracağım telefona? 2 yeter de artar bile. Asus Zenfone 6 almaya kara verdim.@sergun26 Diskavri İyidir Bak 4 GB Rami Var Uçuyor Telefon Bende Var Tavsiye Ederim.
Z1 Compact alNe yapacağım RAM'i Windows mu kuracağım telefona? 2 yeter de artar bile. Asus Zenfone 6 almaya kara verdim.
Bütçe 850 TL diyorum adam gidiyor 1.5luk tel öneriyor. Asus zenfone 6 alacağım adam hala cevap atıyor.Z1 Compact al![]()
Sana tavsiyem 24 ay felan taksite bağla daha iyi bir şey al.Dediğin telefona bir bakayım.Bütçe 850 TL diyorum adam gidiyor 1.5luk tel öneriyor. Asus zenfone 6 alacağım adam hala cevap atıyor.
Babam taksitle hayatta izin vermez.Sana tavsiyem 24 ay felan taksite bağla daha iyi bir şey al.Dediğin telefona bir bakayım.
Zenfone 6 nın tasarımı güzel duruyor ama arayüzüne bakamadım.İstersen Technopat ın incelemesini izle.Babam taksitle hayatta izin vermez.
Adam Zenfone 6 alacak zaten.Türkcell T50 Sakın Alma Onu Alacağına Asus Zenfone 5 Al türkcell hiç salam değil zaten camı güven vermiyor zenfone 5 gorilla glass 3 kullanıyor intel işlemci 2gb ram 16gb hafıza bi türkcell 4g desteği var ama oda türkiyeye nezaman gelir allah bilir Bende Asus Zenfone 5 Kullanıyorum
5 tane incelemseini ilzledim. Technopat, shiftdelete, teknokulis, teknoseyir, teknolojiye atarlanan adamZenfone 6 nın tasarımı güzel duruyor ama arayüzüne bakamadım.İstersen Technopat ın incelemesini izle.
allah korusun cana geleceğine mala gelsinBence en iyisi NOKİA 3310 <3
Bizim amca 3 kattan aşya sigara içerken elinden düşmüştü arabaya çaaat sonrada arabanın camına fiuuv.
Telefona bir şey almadı ama malesef o telefondan 4 tane alabilecek kadar para vermek zorunda kaldı .d (210 lira)
Ver para alayım.İphone 6 al.
Sent from my iPad using Tapatalk
Babana de ki;Ver para alayım.
Zaten takdir aldım ve hala babam hediye almadı, bekliyorum ve 400 TL verecek gerisini tamamlayıp Asus Zenfone 6 alacağım.Babana de ki;
Taktir alırsam alırmısın? De %100 tamam der
Bana bu dönemin sonunda taktir alrısam eyerki almazsamda derslerimi dinlersem alacaklarmış.
Sent from my iPad using Tapatalk