Falineks & OHV | Wallpaper Çalışması - Cazza144

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Gayet haklısın bilgisayar hakkında çoğu konuda bilgim var.Bilgim olmayan tek konu böyle photoshop,düzenlemeler vb. şeylerdi.Ayrıca benımde sana tavsıyem yaptığın tasarımlar profosyonelce, abartmıyorum.Çünkü herkes yapamıyor bunları.Üşengeç değilsen :D,kendini tanıtmanı tavsiye ederim.Hem bu sayede para kazanabilen insanlar var.Çünkü yaptığın tasarımların maliyeti 10 TL'den başlar.Bilgin arttıkça bu maliyette artar.Çunku senın gıbı bır arkadasım var ordan bılıyorum.O bir tanesinden 40 TL kazanıyor.Ayda 3-4 tane satabiliyor.şu an bir mağazada çalışıyor ama bu tasarımlardan gelen para ona takviye oluyor.Sana tavsiyem bunlar.Umarım bende senin seviyene ulasabilrim :D

Kendimi tanıtacağım biraz izleyici kitlesi toplayayım öyle :D Bu banner falan bunları zevk için yapıyorum para için yapıyor olsam bence bir amacı olmazdı . İş gibi . Benim bir hobim photoshop falan ilerde youtube da güzel işler yapabilirsem işim de olabilir kim bilebilir :) . Bu arada yorumların için çok teşekkürler çoğu kişi böyle yorumlar atmaz . :) Kanal hakkında , bannerlar hakkında da önerilerini alırsam çok mutlu olurum. Teşekkürler :)

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kendimi tanıtacağım biraz izleyici kitlesi toplayayım öyle :D Bu banner falan bunları zevk için yapıyorum para için yapıyor olsam bence bir amacı olmazdı . İş gibi . Benim bir hobim photoshop falan ilerde youtube da güzel işler yapabilirsem işim de olabilir kim bilebilir :) . Bu arada yorumların için çok teşekkürler çoğu kişi böyle yorumlar atmaz . :) Kanal hakkında , bannerlar hakkında da önerilerini alırsam çok mutlu olurum. Teşekkürler :)
Zuri sana bir ara bir şey danışacağım bak önceden haber bilem verdim :D

AklıOyunsör

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bannerler hakkında,tanıtımını yaptığın sunucunun vs. teması ve amacıyla alakalı tasarla banneri.Bu sayede hem onlar beğenir,hem de sen mutlu olursun.Kanalın hakkında ise amacı güzel olan kanallardan birtanesi.Biraz gezdim videolar yayınlamıssın galıba bu konuda yine.Umarım yükselise geçerek amacına ulasabilirsin,hemde insanlara teşvik aşılıyabilirsin bu konuda.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bannerler hakkında,tanıtımını yaptığın sunucunun vs. teması ve amacıyla alakalı tasarla banneri.Bu sayede hem onlar beğenir,hem de sen mutlu olursun.Kanalın hakkında ise amacı güzel olan kanallardan birtanesi.Biraz gezdim videolar yayınlamıssın galıba bu konuda yine.Umarım yükselise geçerek amacına ulasabilirsin,hemde insanlara teşvik aşılıyabilirsin bu konuda.
Çok teşekkürler yorumunuzu dikkate alacağım :)[DOUBLEPOST=1411496186,1411496025][/DOUBLEPOST]
Zuri sana bir ara bir şey danışacağım bak önceden haber bilem verdim :D
Tamamdır :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sunucu OVH'den alındığı için :)
Alp'mi idi ?
Hocam geçmiş olsun galiba dosyaları çalma gibi bir durum olmuş...
Yani işinize karışmak gibi olmasın ama uzun süredir içinde olduğumuz bir alan zaten tanımanız gerek.
Her hangi bir destek veya sunucu ihtiyacınız olursa çok güvenilir isimleri önerebilirim.
Tekrar geçmiş olsun başarılar dilerim.
OVH'a dikkat edin.
Güvenli olmayan satıcılardan almayınız çünkü sunuculara bu aralar OVH tarafından el koyuluyor ortada kalma gibi bir durum olabilir.
Çok uzun süredir OVH ile çalışan kişileri tercih edin.
Her konuda destek olmak isterim.
Size kalmış bir durum benim önerim budur. :)
Hetzner ve diğer DC'ler sizi pişman etmeyecektir. :)

Falineks

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Alp'mi idi ?
Hocam geçmiş olsun galiba dosyaları çalma gibi bir durum olmuş...
Yani işinize karışmak gibi olmasın ama uzun süredir içinde olduğumuz bir alan zaten tanımanız gerek.
Her hangi bir destek veya sunucu ihtiyacınız olursa çok güvenilir isimleri önerebilirim.
Tekrar geçmiş olsun başarılar dilerim.
OVH'a dikkat edin.
Güvenli olmayan satıcılardan almayınız çünkü sunuculara bu aralar OVH tarafından el koyuluyor ortada kalma gibi bir durum olabilir.
Çok uzun süredir OVH ile çalışan kişileri tercih edin.
Her konuda destek olmak isterim.
Size kalmış bir durum benim önerim budur. :)
Hetzner ve diğer DC'ler sizi pişman etmeyecektir. :)
Teşekkürler hocam ne yazıkki başımıza böyle tahlihsiz bir olay geldi. Önerileriniz için teşekkür ederiz fakat Falineks'e bu şoku atlatana kadar ara verdik. Yine de dediğiniz veri merkezlerine bakacağım. Teşekkürler :)