Türk sunucularında sunucu ismi nasıl bulunuyor?(Cevabı)

InfusionCoder

HTML CSS PHP Coder| MrCezmi| TeamCezmi
En iyi cevaplar
0
:D Benim Sunucumun İsmin, Buldum İşsizler Oyunda :D
İşsizlik Başa Bela

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
SonOyuncu Bu yüzden en Kaliteli ama oyuncu kalitesi %0 olan bir sunucu. ?

R

Reloven

Ziyaretçi
SonOyuncu Bu yüzden en Kaliteli ama oyuncu kalitesi %0 olan bir sunucu. ?
Oyuncu Kitlesi SonOyuncuya Değil Türkiye'ye Bağlı Bir Durum Eğer Adam Akıllı Bir Ortam İstiyorsan Premium Açıcaksın Niye ? Çünkü Adam Hile Kullanırsa Birdaha Servere Giremeyecegini Biliyor.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Oyuncu Kitlesi SonOyuncuya Değil Türkiye'ye Bağlı Bir Durum Eğer Adam Akıllı Bir Ortam İstiyorsan Premium Açıcaksın Niye ? Çünkü Adam Hile Kullanırsa Birdaha Servere Giremeyecegini Biliyor.
Doğru Türkiye kitlesi dememeliydim Kusura bakma.

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İsim sayesinde kaliteli olunmaz. Ama isimde önemli tabii sen tutupda BilmemneCraft koyarsan tutması çok zor olur. Ama kendine özgün (Oyunculara gel benimle oyna.) dedirttirecek bir isim koyulursa o zaman oyuncu gelir :p

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim sayesinde kaliteli olunmaz. Ama isimde önemli tabii sen tutupda BilmemneCraft koyarsan tutması çok zor olur. Ama kendine özgün (Oyunculara gel benimle oyna.) dedirttirecek bir isim koyulursa o zaman oyuncu gelir :p
GelBenleOynaCraft.Nitrado.net
Türkçe çok ilginç bir dil :D

ruddeTR

projects.gg
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Aslında SonOyuncuda Premium oyuncular için özel Lobi+Minigames olsa çok iyi olurdu. En azından Minigames oynarken hileli oyuncularla karşılaşmazdık.