Oyuncu Kitlesi SonOyuncuya Değil Türkiye'ye Bağlı Bir Durum Eğer Adam Akıllı Bir Ortam İstiyorsan Premium Açıcaksın Niye ? Çünkü Adam Hile Kullanırsa Birdaha Servere Giremeyecegini Biliyor.SonOyuncu Bu yüzden en Kaliteli ama oyuncu kalitesi %0 olan bir sunucu. ?
Doğru Türkiye kitlesi dememeliydim Kusura bakma.Oyuncu Kitlesi SonOyuncuya Değil Türkiye'ye Bağlı Bir Durum Eğer Adam Akıllı Bir Ortam İstiyorsan Premium Açıcaksın Niye ? Çünkü Adam Hile Kullanırsa Birdaha Servere Giremeyecegini Biliyor.
GelBenleOynaCraft.Nitrado.netİsim sayesinde kaliteli olunmaz. Ama isimde önemli tabii sen tutupda BilmemneCraft koyarsan tutması çok zor olur. Ama kendine özgün (Oyunculara gel benimle oyna.) dedirttirecek bir isim koyulursa o zaman oyuncu gelir![]()
Oha resmen beynimi yıkayıp bana subliminal mesaj verdin hemen geliyorum svye xdGelBenleOynaCraft.Nitrado.net
Türkçe çok ilginç bir dil![]()
Aslında SonOyuncuda Premium oyuncular için özel Lobi+Minigames olsa çok iyi olurdu. En azından Minigames oynarken hileli oyuncularla karşılaşmazdık.Oyuncu Kitlesi SonOyuncuya Değil Türkiye'ye Bağlı Bir Durum Eğer Adam Akıllı Bir Ortam İstiyorsan Premium Açıcaksın Niye ? Çünkü Adam Hile Kullanırsa Birdaha Servere Giremeyecegini Biliyor.
Bu resimlere çok gülüyorum
Mesela bu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
![]()
bu resimde istemsizce gülüyorsun nedenseHiç komik olmasa bile tipleri güldürüyor
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi