virtuaL
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
eger öyle yaparsam sınıflar için ayarladıgım bekleme süresi (hafif kılıc hızlı vurur- agır kılıc yawaş vurur) esnasında bug olusuor.Hasarı sıfırlamasan üstünde damage eklesen?
eger öyle yaparsam sınıflar için ayarladıgım bekleme süresi (hafif kılıc hızlı vurur- agır kılıc yawaş vurur) esnasında bug olusuor.Hasarı sıfırlamasan üstünde damage eklesen?
bana tam olarak ne yapmak istediğini bide kodunu özelden atarsan yardımcı olurum kodu görmeden anlayamameger öyle yaparsam sınıflar için ayarladıgım bekleme süresi (hafif kılıc hızlı vurur- agır kılıc yawaş vurur) esnasında bug olusuor.![]()
kulanılıyor dostum öldüren - attacker diye geciyor[DOUBLEPOST=1413052329,1413052267][/DOUBLEPOST]Hatırladığım kadarıyla death eventinde attacker kullanamazsın. Sadece ölen varlığı ele alabilirsin.
essentials kullanmıyorum ki kardeşimbana tam olarak ne yapmak istediğini bide kodunu özelden atarsan yardımcı olurum kodu görmeden anlayamambak bide alternatif sunayım essentialsda death mesajı kapat skript ile {sonvuran.%victim%} diye veri olustur burda en son kim vurduysa onun ismini yazdır.Mesela "Kaan" isimli kullanıcıya en son "ahmet" vurdu diyelim.Kaan isimli oyuncu ölürse "Ahmet" öldürdü diye mesaj yollarsın.
Geçiyorsa neden hata veriyorkulanılıyor dostum öldüren - attacker diye geciyor
eger bi oyuncunun damage si ile ölürse attacker geciyor iste tam olarak sorunum bu yapay saldırı verdigim icin ölümde damage olmadıgından oyuncuyu göstermemesiydiGeçiyorsa neden hata veriyorBenim hatırladığım kadarıyla geçmiyor çünkü ölümler sadece saldırı ile gerçekleşmiyor. Düşmüş olabilir, açlıktan ölmüş olabilir, lava düşmüş olabilir, boğulmuş olabilir. Attacker'ı death eventinde kullanamazsın. Damage eventinde kullanırsın. Hatta attacker kullanılamadığı için ölümü kontrol etmek için verilen hasarın boyutuyla oyuncunun hpsini kıyaslıyorduk. Sen de öyle yapmalısın.