event on damage - on death (sorun)

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
eger öyle yaparsam sınıflar için ayarladıgım bekleme süresi (hafif kılıc hızlı vurur- agır kılıc yawaş vurur) esnasında bug olusuor. :(
bana tam olarak ne yapmak istediğini bide kodunu özelden atarsan yardımcı olurum kodu görmeden anlayamam :) bak bide alternatif sunayım essentialsda death mesajı kapat skript ile {sonvuran.%victim%} diye veri olustur burda en son kim vurduysa onun ismini yazdır.Mesela "Kaan" isimli kullanıcıya en son "ahmet" vurdu diyelim.Kaan isimli oyuncu ölürse "Ahmet" öldürdü diye mesaj yollarsın.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatırladığım kadarıyla death eventinde attacker kullanamazsın. Sadece ölen varlığı ele alabilirsin.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hatırladığım kadarıyla death eventinde attacker kullanamazsın. Sadece ölen varlığı ele alabilirsin.
kulanılıyor dostum öldüren - attacker diye geciyor[DOUBLEPOST=1413052329,1413052267][/DOUBLEPOST]
bana tam olarak ne yapmak istediğini bide kodunu özelden atarsan yardımcı olurum kodu görmeden anlayamam :) bak bide alternatif sunayım essentialsda death mesajı kapat skript ile {sonvuran.%victim%} diye veri olustur burda en son kim vurduysa onun ismini yazdır.Mesela "Kaan" isimli kullanıcıya en son "ahmet" vurdu diyelim.Kaan isimli oyuncu ölürse "Ahmet" öldürdü diye mesaj yollarsın.
essentials kullanmıyorum ki kardeşim :) hallettim sayılır ya pek sorun değil teşekkür ederim. zaten bi süre ara verecegim lys sınavından sonra devam ederim belki ( bazen aralarda )

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
Bana istediğiniz skripti söyeleyin size yazayım zaten basit birşeye benziyor fakat amacınızı anlamadım.

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kulanılıyor dostum öldüren - attacker diye geciyor
Geçiyorsa neden hata veriyor :D Benim hatırladığım kadarıyla geçmiyor çünkü ölümler sadece saldırı ile gerçekleşmiyor. Düşmüş olabilir, açlıktan ölmüş olabilir, lava düşmüş olabilir, boğulmuş olabilir. Attacker'ı death eventinde kullanamazsın. Damage eventinde kullanırsın. Hatta attacker kullanılamadığı için ölümü kontrol etmek için verilen hasarın boyutuyla oyuncunun hpsini kıyaslıyorduk. Sen de öyle yapmalısın.

virtuaL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçiyorsa neden hata veriyor :D Benim hatırladığım kadarıyla geçmiyor çünkü ölümler sadece saldırı ile gerçekleşmiyor. Düşmüş olabilir, açlıktan ölmüş olabilir, lava düşmüş olabilir, boğulmuş olabilir. Attacker'ı death eventinde kullanamazsın. Damage eventinde kullanırsın. Hatta attacker kullanılamadığı için ölümü kontrol etmek için verilen hasarın boyutuyla oyuncunun hpsini kıyaslıyorduk. Sen de öyle yapmalısın.
eger bi oyuncunun damage si ile ölürse attacker geciyor iste tam olarak sorunum bu yapay saldırı verdigim icin ölümde damage olmadıgından oyuncuyu göstermemesiydi

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle açıklayım virtual'in takıldığı nokta
Bir oyuncu ölürse, altda mesaj çıkar."Lavda yanarak öldü" "X oyuncusu Virtual'i öldürdü" "Yüksekden düştü" gibi.Virtualin yapmak istediği bir oyuncu kendisini öldürürse aynı "X oyuncusu Virtual'i öldürdü" mesajını vermesi.Ama yazdığı kodda oyuncunun atağını iptal ediyor ve konsoldan saldırılan kişiye hasar verdirtiyor.Oyuncuyu oyuncu değilde konsol öldürdüğü içinde "X oyuncusu Virtual'i öldürdü" mesajı vermeyip "Virtual Öldü" mesajı veriyor.

quadopchini

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
o dediğiniz maalesef yapılmaz konsolun öldürdüğünü player gösteremezsiniz eğer oluyorsada benide aşar