İşte o buton nerede .s
Şu anda onu araştırıyorum ^^İşte o buton nerede .s
Oyun çıktıysa geri iade yapamıyon...Haberde öyle yazıyor :/İşte o buton nerede .s
Çıktıysa ? Oyunu daha bilgisayarıma yüklemedim.Oyun çıktıysa geri iade yapamıyon...Haberde öyle yazıyor :/
"Steam üzerinden aldığınız bir oyunu geri iade edebilmeniz için oyunun çıkışının yapılmamış olması gerekiyor. Bu sayede iptal etme seçeneği ile oyunu iptal edebiliyor ve kısa sürede para iadenizi alabiliyorsunuz. Ayrıca bu özellik sayesinde dakikalarca müşteri hizmetleri ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz."Çıktıysa ? Oyunu daha bilgisayarıma yüklemedim.
Of ya"Steam üzerinden aldığınız bir oyunu geri iade edebilmeniz için oyunun çıkışının yapılmamış olması gerekiyor. Bu sayede iptal etme seçeneği ile oyunu iptal edebiliyor ve kısa sürede para iadenizi alabiliyorsunuz. Ayrıca bu özellik sayesinde dakikalarca müşteri hizmetleri ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz."
Mesela ben oyun yaptım. 07/07/15 tarihinde çıkıcak.Sen oyunu aldın.Ama ben trailer yayınladım ya da resim.Oyunu beğenmedin. 06/07/15 tarihinde oyunu iptal edebilirsin.Ama oyunu çıkaracağım gün yani 07/07/15 tarihinden sonra iptal edemezsin...
Half Life mı iade edeceksin o_OOf yaBenim aldığım oyun 2000'lerin oyunu
![]()
Türkçe iletişimi var mıdır Steam'ın ?Steam sunucularında oyunun yüklenip yüklenmediği/bilgileriniz/satın aldığınız oyunlar gibi birçok veri kayıt ediliyor. Steam'de bir sor (İngilzce olarak) yardım edemezlerse başka çaren yok![]()
Yok. Hepsi Tek bir noktaya bağlı. Bir ara ben de açmak zorunda kalmıştım internet hızı yüzünden...Türkçe iletişimi var mıdır Steam'ın ?
Mesela Türk şubesinin numarası filan ?
Bana verqDay Z iade edebiliyorsak harika olurdu. Oyunu 30$'a aldım ama bilgisayar kaldırmıyor![]()