Steam bilgisayara yüklemeden geri iade ?

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir arkadaşıma sormuştum.Oyunu aldıktan sonra eğer yüklemediysen geri verebilirsin demişti.O iş nasıl oluyor ?

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Çıktıysa ? Oyunu daha bilgisayarıma yüklemedim.
"Steam üzerinden aldığınız bir oyunu geri iade edebilmeniz için oyunun çıkışının yapılmamış olması gerekiyor. Bu sayede iptal etme seçeneği ile oyunu iptal edebiliyor ve kısa sürede para iadenizi alabiliyorsunuz. Ayrıca bu özellik sayesinde dakikalarca müşteri hizmetleri ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz."
Mesela ben oyun yaptım. 07/07/15 tarihinde çıkıcak.Sen oyunu aldın.Ama ben trailer yayınladım ya da resim.Oyunu beğenmedin. 06/07/15 tarihinde oyunu iptal edebilirsin.Ama oyunu çıkaracağım gün yani 07/07/15 tarihinden sonra iptal edemezsin...

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"Steam üzerinden aldığınız bir oyunu geri iade edebilmeniz için oyunun çıkışının yapılmamış olması gerekiyor. Bu sayede iptal etme seçeneği ile oyunu iptal edebiliyor ve kısa sürede para iadenizi alabiliyorsunuz. Ayrıca bu özellik sayesinde dakikalarca müşteri hizmetleri ile uğraşmak zorunda kalmıyorsunuz."
Mesela ben oyun yaptım. 07/07/15 tarihinde çıkıcak.Sen oyunu aldın.Ama ben trailer yayınladım ya da resim.Oyunu beğenmedin. 06/07/15 tarihinde oyunu iptal edebilirsin.Ama oyunu çıkaracağım gün yani 07/07/15 tarihinden sonra iptal edemezsin...
Of ya :( Benim aldığım oyun 2000'lerin oyunu :(

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Steam sunucularında oyunun yüklenip yüklenmediği/bilgileriniz/satın aldığınız oyunlar gibi birçok veri kayıt ediliyor. Steam'de bir sor (İngilzce olarak) yardım edemezlerse başka çaren yok :(
Türkçe iletişimi var mıdır Steam'ın ?
Mesela Türk şubesinin numarası filan ?

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Türkçe iletişimi var mıdır Steam'ın ?
Mesela Türk şubesinin numarası filan ?
Yok. Hepsi Tek bir noktaya bağlı. Bir ara ben de açmak zorunda kalmıştım internet hızı yüzünden...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
şu sayfayı açıp sağ taraftaki "yeni başlık aç" butonuna tıklayarak destek alabilirsin. (Not: Link kendi konuma aittir...)