Bertan Taşkıran
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba arkadaşlar, oyununcunun belirli bir kordinata yaklaştığında "/playsound" komutu ile oyuncuya ses göndermek planındayım. Mümkünmüdür acaba?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Oha Len O nasıl Buraya Gelmiş :/
Yanlız belirli bir block'a bastığında değil de, o blocka yaklaştığında olmasını istiyorum, mümkünmüdür?command /lokasyonayarla:
trigger:
set {lokasyon} to player's location
every 1 tick:
loop all players:
if loop-player's location is {lokasyon}
execute console command "/playsound %loop-player% noteblock.pling"
gibi bir şey olabilir.
Fazla bilgim yok lokasyonlarla pek uğraşmadığım için ancak tek tek belirleyerek yaklaşık lokasyonları yada /lokasyonayarla komutunu kullandığında 10 blok çevresini loop edip koordinatlarını ayarlayarak yapılabilir, ancak ben yapamam.Yanlız belirli bir block'a bastığında değil de, o blocka yaklaştığında olmasını istiyorum, mümkünmüdür?
Peki çok teşekkürler.Fazla bilgim yok lokasyonlarla pek uğraşmadığım için ancak tek tek belirleyerek yaklaşık lokasyonları yada /lokasyonayarla komutunu kullandığında 10 blok çevresini loop edip koordinatlarını ayarlayarak yapılabilir, ancak ben yapamam.
Her ne kadar banlanmış olsanızda arkadaş yüzünden ölmedik ya iyilikHadi sana bir kıyak, @ByEnderTR
command /seskord:
[TAB]trigger:
[TAB][TAB]set {kordinat.ses} to location of player
every seconds:
[TAB]if {kordinat.ses} is set:
[TAB][TAB]loop all players in radius 5 of block at {kordinat.ses}:
[TAB][TAB][TAB]execute console command "/playsound %loop-player% noteblock.pling" (Skquery kullanıyorsan onu da yazarız yiğen :D
Tamam arkadas isi cözmüşHer ne kadar banlanmış olsanızda arkadaş yüzünden ölmedik ya iyilik
Kod:command /seskord: [TAB]trigger: [TAB][TAB]set {kordinat.ses} to location of player every seconds: [TAB]if {kordinat.ses} is set: [TAB][TAB]loop all players in radius 5 of block at {kordinat.ses}: [TAB][TAB][TAB]execute console command "/playsound %loop-player% noteblock.pling" (Skquery kullanıyorsan onu da yazarız yiğen :D
Every x second dediğine göre bunu bir oyuncu yönetmiyor. Loop all players dediğine göre loop-player kullanmalı.Tamam kar
Tamam arkadas isi cözmüşpeki %player% ile %loop-player% arasindaki fark nedir?
Anladim tesekkurler. Ve radius 5 denilince block'un 5 block çevresi oluyor sanirsam yani toplam alan 5x5 değil.Every x second dediğine göre bunu bir oyuncu yönetmiyor. Loop all players dediğine göre loop-player kullanmalı.