ISTEK | Belirli bir kordinata gelince ses çıkması.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, oyununcunun belirli bir kordinata yaklaştığında "/playsound" komutu ile oyuncuya ses göndermek planındayım. Mümkünmüdür acaba?
Teşekkürler.

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Evet mümkün bir testfor komutu ile bi clocka bağlar hep kontrol eder biri glnce mcnin içinde ses dosyaları var enderman fln

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
command /lokasyonayarla:
trigger:
set {lokasyon} to player's location
every 1 tick:
loop all players:
if loop-player's location is {lokasyon}
execute console command "/playsound %loop-player% noteblock.pling"
gibi bir şey olabilir.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
command /lokasyonayarla:
trigger:
set {lokasyon} to player's location
every 1 tick:
loop all players:
if loop-player's location is {lokasyon}
execute console command "/playsound %loop-player% noteblock.pling"
gibi bir şey olabilir.
Yanlız belirli bir block'a bastığında değil de, o blocka yaklaştığında olmasını istiyorum, mümkünmüdür?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Yanlız belirli bir block'a bastığında değil de, o blocka yaklaştığında olmasını istiyorum, mümkünmüdür?
Fazla bilgim yok lokasyonlarla pek uğraşmadığım için ancak tek tek belirleyerek yaklaşık lokasyonları yada /lokasyonayarla komutunu kullandığında 10 blok çevresini loop edip koordinatlarını ayarlayarak yapılabilir, ancak ben yapamam.

ZsCraft

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben istersen Command Block ile ayarlaya bilirim (skript ile yapılırda nasıl yapıldığını bilmiyorum lokasyon hakkında tam bir bilgim yok ama command block hakkında bilgim var lokasyon konusunda)

ErenBeyazkurt

WhiteGraphic | Tasarımcı
En iyi cevaplar
0
Berkan yaptım olayı kardeş ilk önce testfor @p[x=1,y=237,z=9,r=1](bnmkiler) sonra bunu cloka bağla sürekli kontrol sonra bu komut bloğunu karşılaştırıcı ile
bağlayacaksın diğer commandblocka onda playsound mob.endermen.scream @p enderman çığlıkları bu sesler nette ve .minecraft dosyasında ilk assetsde var
foto atıyorum[DOUBLEPOST=1413311748,1413311679][/DOUBLEPOST]
[DOUBLEPOST=1413311862][/DOUBLEPOST]ve söyleyim texture pack tasarlarsan mape yeni müzikler ekleyip oynatabilirsin

Enderiatus

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Her ne kadar banlanmış olsanızda arkadaş yüzünden ölmedik ya iyilik :D
Kod:
command /seskord:
[TAB]trigger:
[TAB][TAB]set {kordinat.ses} to location of player

every seconds:
[TAB]if {kordinat.ses} is set:
[TAB][TAB]loop all players in radius 5 of block at {kordinat.ses}:
[TAB][TAB][TAB]execute console command "/playsound %loop-player% noteblock.pling" (Skquery kullanıyorsan onu da yazarız yiğen :D

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam kar
Her ne kadar banlanmış olsanızda arkadaş yüzünden ölmedik ya iyilik :D
Kod:
command /seskord:
[TAB]trigger:
[TAB][TAB]set {kordinat.ses} to location of player

every seconds:
[TAB]if {kordinat.ses} is set:
[TAB][TAB]loop all players in radius 5 of block at {kordinat.ses}:
[TAB][TAB][TAB]execute console command "/playsound %loop-player% noteblock.pling" (Skquery kullanıyorsan onu da yazarız yiğen :D
Tamam arkadas isi cözmüş :D peki %player% ile %loop-player% arasindaki fark nedir? Ve radius 5 denilince block'un 5 block çevresi oluyor sanirsam.