Değerli iPhone 6 Kullanıcıları Dikkat! 2012'ye Hoşgeldiniz!

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0

Bence bu işin fakirlikle ilgisi yok. Bilgi ile alakası var. Para ile her şey olmaz.[DOUBLEPOST=1414173029,1414172971][/DOUBLEPOST]
Tabi takmazlar. Onlara göre o kadar özellik fazla :D
2600 vermis birde ona :D avea ayda +95 tl ye aldim g3 u cok hosuma gitti , biraz fazla kalipliyim birde tam benim boyutlarda

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ayrıca ayfonların sar değeri diğer telefonlara göre yüksek. O yüzden ilerde aleti kullanamaz isen ayfondan bil.

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar neden fakir fakir ezmeye çalışıyorsunuz çekemiyorsanız konu açmayın

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana deli diyenden adam olmamış diyen arkadaşa kadar report atıyorum. önce gidin ödevlerinizi yapın allah aşkına

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Ciddilik ortama değil kişiliğe bağli osmanciğim uzatmayalim daha fazla dalga geçiyorsanda baktin karsindakiler ciddiye aldi aciklayacaksin:)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bana deli diyenden adam olmamış diyen arkadaşa kadar report atıyorum. önce gidin ödevlerinizi yapın allah aşkına
Tabi sen bize fakir der iken bir b*k yok da ben sana deli deyince mi zoruna gitti? Hala da görüşümün arkasındayım DELİSİN LAN!

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Glyphl

En iyi cevaplar
0
Osman 13-14 yasindasin kes allah askina.Craftoloji ile bagin var banlanabiliriz,kac yazar.

OttoAlfredo

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atabilirsiniz asıl rapor edilmesi gereken sizsiniz. Para ile insanları ezmeye çalışarak. Bu forumda her durumdan kişi olabilir ve sizin İNSAN olarak kimseyi ezmeye hakkınız yok!
sen insanlığa bağlamadan önce seni kapitalizm e davet ediyorum. başkanla detayları konuşabilirsin