Notebook Sorunlari Olanlar Sorsun

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sa Beyler ben samsung akademiden bilgisayar ve yazıcılık teknisyenligi egitimi almış bir bireyim notebook bilgisayarınızla ilgili her türlü sorununuz neyse yazın cevaplayabilirim ayaklı servis geldi daha ne istiyonuz :D :D :D

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Toshiba Qosmio marka laptop , teşhir çıktı 1 ay gecti diye yenilemediler kaskolu birde :(

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Toshiba Qosmio marka laptop , teşhir çıktı 1 ay gecti diye yenilemediler kaskolu birde :(

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatura Bilgisi var ise Tüketici Mahkemesine Başvurun eger ordaki incelemelerde cihaz gerçekten ayipli mal ise degişimi hatta iadesi söz konusudur

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Notebook ve Ultrabook'un farkı nedir hocam .-. Meraktan soruyorum
Notebook Cihazlar agir ve güçlü cihazlardir ancak Ultrabook cihazlar hem güçlüdürler hem az enerji tüketirler hemde daha küçük boyutlu ve hafiflidirler yoksa fazla bi ayrıntısı yok ikiside aynıdır Ultrabook Daha Verimlidir

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Notebook Cihazlar agir ve güçlü cihazlardir ancak Ultrabook cihazlar hem güçlüdürler hem az enerji tüketirler hemde daha küçük boyutlu ve hafiflidirler yoksa fazla bi ayrıntısı yok ikiside aynıdır Ultrabook Daha Verimlidir
Ultrbook oyun için tasarlanmamıştır. Birde bunu da eklemek lazım :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
system32 yi sil dediler sildim bilgisayarım açılmıyor ne yapmam lazım? Bana system32'yi upload edermisin

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Masaüstüne cevap var mı :D
Bide note 4 için

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Packard bell dizüstü vardı ekran kartından çok çektim 1 yılda 3 kere yandı şu an harddisk dışında bütün parçaları hasarlı sebebi nedir

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Packard bell dizüstü vardı ekran kartından çok çektim 1 yılda 3 kere yandı şu an harddisk dışında bütün parçaları hasarlı sebebi nedir
Aşırı ısınma dolayısıyla baglantı yolları kesiliyor yanma normalde olmaması lazım yanmaya karşı bilgisayar shutdown yapar yani kapatır ve normal ısıya geçene kadar açılmaz acaba bilgisayarınızın modeli kaçtı büyük ihtimalle fan tozlanmıştır sogutma yetersizdi dolayısıyla parçalar hasar gördü onun haricinde fiziksel zararda almış olabilir oyüzdende açılmıyor olabilir bilgisayarınızın modeli hangi yıla ait yazarmısınız[DOUBLEPOST=1414216633,1414216498][/DOUBLEPOST]
ASUS K56CB 6GB RAM / 2GB NVIDIA GEFORCE 740M / I5U ısınma sorunu :D
Sevgili ahmetçigim :D o sunucuyu yönetebilmek için güzel bilgisayara sahipsin ancak 3-4 ayda bir fan çıkışlarını temizlemeni öneririm her şeyin başı fan temizligi fan temizligi yapılmassa işlemcide hasar alabilir ekran kartında hasar alabilir :D fan temizle ahmet :D[DOUBLEPOST=1414217321][/DOUBLEPOST]
notebook um yok tek sorunum bu :(
umarım olur :([DOUBLEPOST=1414217352][/DOUBLEPOST]
Masaüstüne cevap var mı :D
Bide note 4 için

var ama kısıtlı :D o cihazlarla ilgili tam bilgiye sahip degilim yinede sor :D[DOUBLEPOST=1414217513][/DOUBLEPOST]
Ultrbook oyun için tasarlanmamıştır. Birde bunu da eklemek lazım :D

Ben Samsung Akademide egitim alırken Ultrabook cihazlarda minecraft ve gta 4 oynuyorduk :D oyun oynanmaz diyorlar ancak saglam cihazlar oynanıyor :D

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aşırı ısınma dolayısıyla baglantı yolları kesiliyor yanma normalde olmaması lazım yanmaya karşı bilgisayar shutdown yapar yani kapatır ve normal ısıya geçene kadar açılmaz acaba bilgisayarınızın modeli kaçtı büyük ihtimalle fan tozlanmıştır sogutma yetersizdi dolayısıyla parçalar hasar gördü onun haricinde fiziksel zararda almış olabilir oyüzdende açılmıyor olabilir bilgisayarınızın modeli hangi yıla ait yazarmısınız[DOUBLEPOST=1414216633,1414216498][/DOUBLEPOST]
Sevgili ahmetçigim :D o sunucuyu yönetebilmek için güzel bilgisayara sahipsin ancak 3-4 ayda bir fan çıkışlarını temizlemeni öneririm her şeyin başı fan temizligi fan temizligi yapılmassa işlemcide hasar alabilir ekran kartında hasar alabilir :D fan temizle ahmet :D
Merhabalar elimde GTX 660M'e sahip bir notebook var.
İncelediğimde iç aksanlarında ve baskı devresinde hiçbir sorun olmadığını gördüm.
Keza GPU ve CPU'da çalışmakta.
Küçük bir iki yatırım yaparak üst kata bir oyun konsolu haline getirmek istiyorum cihazı.
Merak ettiğim konu şudur ;
GPU üzerindeki Ram'leri klasik bir soğutucu ile soğutsam her hangi bir artifact sorunum olur mu ?
Bunun dışında birde şu lanet Flex kablo olayı var...
Bu kablodan gelen görüntü ile sadece BIOS ekranına ulaşabiliyorum.
Nasıl bir şema izlersem bunu HDMI'ya her hangi bir conventer olmadan çevirebilirim ?
B)