Aşırı ısınma dolayısıyla baglantı yolları kesiliyor yanma normalde olmaması lazım yanmaya karşı bilgisayar shutdown yapar yani kapatır ve normal ısıya geçene kadar açılmaz acaba bilgisayarınızın modeli kaçtı büyük ihtimalle fan tozlanmıştır sogutma yetersizdi dolayısıyla parçalar hasar gördü onun haricinde fiziksel zararda almış olabilir oyüzdende açılmıyor olabilir bilgisayarınızın modeli hangi yıla ait yazarmısınız[DOUBLEPOST=1414216633,1414216498][/DOUBLEPOST]
Sevgili ahmetçigim

o sunucuyu yönetebilmek için güzel bilgisayara sahipsin ancak 3-4 ayda bir fan çıkışlarını temizlemeni öneririm her şeyin başı fan temizligi fan temizligi yapılmassa işlemcide hasar alabilir ekran kartında hasar alabilir

fan temizle ahmet
Merhabalar elimde GTX 660M'e sahip bir notebook var.
İncelediğimde iç aksanlarında ve baskı devresinde hiçbir sorun olmadığını gördüm.
Keza GPU ve CPU'da çalışmakta.
Küçük bir iki yatırım yaparak üst kata bir oyun konsolu haline getirmek istiyorum cihazı.
Merak ettiğim konu şudur ;
GPU üzerindeki Ram'leri klasik bir soğutucu ile soğutsam her hangi bir artifact sorunum olur mu ?
Bunun dışında birde şu lanet Flex kablo olayı var...
Bu kablodan gelen görüntü ile sadece BIOS ekranına ulaşabiliyorum.
Nasıl bir şema izlersem bunu HDMI'ya her hangi bir conventer olmadan çevirebilirim ?
B)